A sárvári fürdőben észre sem vették, ahogy megfullad a hároméves kislány

Startlap - Startlap
A pár napja történt balesetről előkerültek a belső kamera felvételei. Hírösszefoglaló.

A sárvári fürdő vendégei másfél percig nyugodtan nézték, ahogy a víz alatt megfullad a hároméves kislány

Újabb információk derültek ki a gyógyfürdőben néhány napja történt, tragikus balesetről, többek között a belső kamera felvételeinek köszönhetően. Részletek itt.

Egy év múlva lecsapnak a KATÁ-sokra

A részletekbe Parragh László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke avat be ebben a cikkben.

Egy befolyásos bíró a bíróságok függetlenségének letöréséről: “Handó eltávolítása nem azt jelenti, hogy fékezni fognak, éppen ellenkezőleg, a gázra lépnek rá”

Korábban úgy tűnhetett, hogy a kormány kiegyezésre törekszik az igazságszolgáltatásban, és Handó Tünde távozásával lehetőség nyílik arra, hogy a politika hagyja nyugodtan dolgozni a bírákat. Mostanra azonban kiderült, hogy ez csupán színjáték volt. Hogyan történt mindez? Miként mutatja egy meglepő fegyelmi ügy is azt, hogy mégsem várható békés időszak? Miféle módosításokkal próbálja növelni a kormány a politika befolyást a bíróságokon? Miért épp most érezheti úgy a Fidesz, hogy eljött az ideje a független igazságszolgáltatás valódi megrendszabályozásának? Ezekre a kérdésekre keresik a választ ebben a cikkben.

Orbán Viktor bosszúálló jogalkotásba kezdett

A farkas szőrét szokta változtatni, nem erkölcsét

– idézte Alvinci Pétert G. Fodor Gábor még 2009-ben egyetemi tanárként az ELTE-ÁJK politológushallgatóinak, amikor az omladozó Gyurcsány-kormányról és a visszatérő Orbán Viktorról beszélt. A református lelkész négyszáz éves megállapítása pontosan illik Orbán Viktorra a cikk szerzője szerint. A témáról itt olvashatsz bővebben.

Egy Hongkongban tanuló magyar diák elmesélte, hogyan vált háborús övezetté a helyi egyetem

Fotó: Anthony Kwan/Getty Images

Parti Gábor ősszel kezdte meg doktori képzését a Hong Kong Polytechnic University egyetemen, amit radikális tüntetők foglaltak el, és a rendőrség jelenleg is ostromolja.

Hadházy Ákos: Én sem értem, de Polték váratlanul egészen egyértelmű, megdönthetetlen bizonyítékot szolgáltattak saját maguk ellen a Simonka-ügy vádiratában

A független képviselő feljelentést tesz hivatali visszaélés és bűnpártolás miatt, mivel úgy véli, az ügyészség maga szolgáltat bizonyítékot arra, hogy Simonka Györgyöt le kellett volna tartóztatni, ezt azonban mégsem tették meg. Ha érdekel Hadházy  indoklása, akkor ezt a cikket olvasd el.

Felértékelték Mészáros Lőrinc családi cégét: a felcsúti gázszerelőnek már 410 milliárdos cégvagyonról van papírja, de ez még nem minden

A világ leggazdagabb embereiről szóló listán tavalyi debütálásához képest 800 helyet ugorhat előre Mészáros Lőrinc, és így körülbelül a bolygó 1200. leggazdagabb embere lehet. A folytatásért ide kattints.

Vajna Tímea 13 milliárdos adósságot is örökölt

Erre az AV Investments Kft., vagyis a néhai producer legfőbb magyarországi érdekeltségeit összefogó cég vagyonmérleg-tervezetéből derült fény.

Kirúgták a buszsofőrt, aki részegen vezette a reptéri buszt

Minderről bővebben erre a linkre kattintva tájékozódhatsz.

Hidegfront szeli ketté a hétfőt

Fotó: Spencer Platt/Getty Images

A hétfői nap folyamán egy hidegfront vonul át Magyarország felett, amelynek nyomában kezdetben többfelé lehet esőre számítani. A következő napok részletes időjárás-előrejelzését itt találod.

Ez is érdekelhet

képcím

Az omikron itt van, de Magyarország nem szigorít - kellene?

képcím

444.hu: Völner rokonának és Rogán kabinetfőnökének is...

képcím

Kásler elmondta, kiknek kellene felvenni a negyedik oltást