RTL: A Jóbarátok és Harry Potter is tiltólistára kerülhet

Startlap - Startlap
Számos szervezet és párt után az RTL Klub Magyarország is kiállt a kormány új, homofób törvényjavaslata ellen. Esti hírösszefoglaló.

A RTL kiakadt a pedofiltörvény miatt: éjjel, 18-as karikával kellene vetíteni a Jóbarátokat és a Harry Pottert

Számos szervezet és párt után az RTL Klub Magyarország is kiállt a kormány új, homofób törvényjavaslata ellen. A csatorna a tervezet szellemisége ellen is határozottan állást foglalt. Bővebben.

Rogán Antalék 35 évre magánkézbe adnák a magyar gyorsforgalmi úthálózatot

Az Európai Unió közbeszerzési értesítőjében hétfő reggel szokatlan felhívás bukkant fel, amelyre aztán a Kormányzati Tájékoztatási Központ is kissé különös indoklást adott. További információkért katt ide.

Adószakértő: Orbán Viktor adóvisszatérítését májusban vissza kell fizetni

A kormányfő korrekt nyilatkozatokat tett, de “néhány gazdasági újságíró túllihegte a témát” – közölte Ágyán József a gyermeked családoknak szóló kedvezményről. Mit jelent ez pontosan, hogyan értelmezték félre Orbán bejelentését? Ebből a cikkből megtudhatod.

Orbán Viktor kért egy példányt a 444 róla szóló új könyvéből

Fotó: Thierry Monasse/Getty Images

A szerkesztőség váratlan üzenetet kapott a miniszterelnök közvetlen munkatársától. Videó.

Elsöprő többséggel szavazták le a fővárosiak a Fudan-projektet

A Karácsony Gergely főpolgármester és Baranyi Krisztina ferencvárosi polgármester által meghirdetett konzultáción tízezrek mondtak véleményt a Kínai Kommunista Párt Budapestre telepítendő egyeteméről. A voksolás eredményei finoman szólva látványosak. Íme.

Orbán Viktor: A kínaiak sohasem mondják meg nekünk, hogy miként kellene viselkednünk

A kormányfőt az “európai radikális jobboldal vezetőjének” nevezte a portugál hetilap, amelynek interjút adott a portói uniós csúcs után. A beszélgetés legjobb részei itt olvashatók.

A dán focisták az UEFA-t támadják, Eriksen már edzene

Az Európai Labdarúgó-szövetség durva választás elé állította a dán válogatottat, miután Christian Eriksen összeesett a pályán, és a finnország elleni meccset megállították. A játékosok először nyilatkoztak csapattársuk szívmegállása óta. Bővebben.

Mindeközben egy érzékletes beszámoló jelent meg Eriksen állapotáról, amelyből az is kiderült, miről beszélgetettt csapattársaival vasárnap reggel telefonon. Részletek itt.

A Jobbik megszavazza a Fidesz kirekesztő pedofiltörvényét

A párt indoklásában hangsúlyozta: a választások után eltávolítják a “témaidegen, a Fidesz által szándékosan belecsempészett” részleteket. Ha kíváncsi vagy a Jobbik álláspontjára, akkor itt folytasd az olvasást.

Ez az év fagyija a Balatonon

Fotó: Peter Macdiarmid/Getty Images

A Balaton fagyijának megtalálásához négy szakember alkotta zsűri járta végig a cukrászdákat és kóstolta meg a magas minőségű kézműves fagylaltokat. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket nézd meg.

A tihanyi önkormányzat eltűntet egy magánházról egy hattyút, mert nem illik a településképbe

Egy galéria homlokzatára festettt alkotásról van szó, amelyet a művész direkt a településnek megfelelő stílusban készített. Azonban Tihanyban ha az utcáról látszik egy fal, az nem lehet akármilyen színű. Fotó és további részletek itt.

Ez is érdekelhet

képcím

Nyílt levelet írt Orbánnak Karácsony

képcím

Karácsony Gergely: Itt az ideje, hogy elkezdjük visszafoglalni a...

képcím

Elképesztő félméteres kilátó és "nádkorona-sétány" épült...