A rendőrök tartották életben a férfit, akinek Törökszentmiklóson levágta a lábát a vonat

Startlap - Startlap
A férfi nem vette észre a vonatot, miközben a vasúti átjáróban áttolta a biciklijét.

Valószínűleg a szerelvényen utazó rendőröknek köszönheti az életét az a férif, akit szombaton elgázolt a vonat Törökszentmiklósón – számolt be a police.hu.

Kovács Dávid Mihály őrmester és Királyházi Emil László főtörzsőrmester szeptember 1-jén fél 11 körül hazafelé tartott a szolgálatból, amikor a Szent László utcai vasúti átjáróban a vonat egy hirtelen fékezéssel megállt. Miután leszálltak, egy fekvő férfit találtak az átkelőben, akinek mindkét lábát térdmagasságban levágta a jármű.

A rendőrök a sérülthez szaladtak, majd a rendőrségi egészségügyi tanfolyamon elsajátítottaknak megfelelően, az ott tartózkodó gépjárművek egészségügyi dobozainak tartalmának segítségével szorítókötést alkalmaztak. A Törökszentmiklósi Rendőrkapitányságról perceken belül a helyszínre érkezett két másik egyenruhás, akik segítettek stabilizálni a súlyosan állapotban lévő férfit.

A helyszínre kiérkező mentő a szolnoki kórházba szállította a sérültet. A férfi azt mondta, hogy éppen kerékpárját akarta áttolni a vasúti átjáróban, azonban nem vette észre a közeledő vonatot.

Ez is érdekelhet

képcím

"Katasztrofális" terméstől tart az agrárminiszter

képcím

Használt autót is lehet kapni annyiért, amennyiért...

képcím

Vigyázat: hamis nyereményjáték terjed az Auchan nevében