Kiemelt Hírek 2020. május 19.

A nyolcvanas évek egyik legjobb punkslágere az ifjú Győrfi Pálnak köszönhető: ezt a videóklipet látnod kell

Startlap Kiemelt Hírek 2020. május 19.
A Várkonyi György Ifjúsági és Úttörőházban bemutatkozó, méltatlanul alulértékelt Madártej együttesnek túlzás nélkül sikerült összehoznia a korszak egyik legütősebb magyar popszámát. Innen már csak bónusz a köztiszteletben álló mentőszóvívő 17 évesen, bajuszos kamaszként. Bulvárösszefoglaló.

Győrfi Pálnak köszönhetjük a nyolcvanas évek egyik legjobb magyar punkslágerét

Nem tudjuk, mennyire vagyunk ezzel egyedül, de mi már kicsit unjunk a Győrfi Pált övező újkeletű mániát. A legfrissebb róla szóló cikk azonban még szerintünk is nagyon érdekes, ugyanis végre előszedtek valami igazán izgalmasat az OMSZ-szóvivő életéből. Kiderült, hogy Győrfi Pál és a budapesti Veres Pálné Gimnázium további tanulói a nyolcvanas években egy punkegyüttes tagjai voltak. A Madártej zenekarról még az az Ifjúsági Magazin is hírt adott, és szerencsére egy slágerük is fennmaradt, sőt klip is van hozzá. A (vélhetően) Lárvává válva címre hallgató dal ráadásul komolyan meghaladja egy átlagos középsulis produkció szintjét, egy megdöbbentően jó számról van szó. Fotók, videóklip és további részletek itt találhatók, melegen ajánljuk mindenkinek.

Hajas László feláldozta tartalékait az alkalmazottaiért: horribilis összeget veszített a koronavíruson

Hajas László mintegy két hónap után ismét megnyitotta szalonjait. A sztárfodrász nincs könnyű helyzetben: kemény milliókat bukott a víruson: mindezt azért, mert – mint mondja – az anyagi áldozatok közel sem érdeklik annyira, mint kollégái megbecsülése. A részletekről erre a linkre kattintva olvashatod el Hajas nyilatkozatát.

A karantén alkalmából Natalia Oreiro bepillantást engedett féltve őrzött magánéletébe: ritka pszichiátriai betegségéről, 8 éves kisfiáról és házasságáról is beszélt 

Natalia Oreiro éppen ma, vagyis május 19-én ünnepli 43. születésnapját. A hazánkban a Vad Angyal sorozattal elsöprő népszerűséget elért uruguayi művésznőről az utóbbi években itthon keveset hallhattunk. Oreiro ráadásul amúgy is híres arról, hogy féltve őrzi magánéletét. A koronavírus hatására azonban ez is borult: néhány nappal ezelőtt bejelentkezett egy tévéműsorba, ahol elmondta, hogyan éli meg a családja a koronavírus-járványt, beszélt egyetlen gyermekéről, valamint ritka betegségéről. A színésznő egyébként hamarosan egy nagyszabású produkcióban kap szerepet, amelyben Salma Hayek is részt vesz. Az interjú legjobb részeit ebben a cikkben mutatják be.

Szalagkorlátnak ütközött és szörnyethalt motorján a négygyermekes német herceg

Otto von Hessen-Philippsthal-Brachfeld a szerelméhez tartott, amikor megtörtént a tragédia. A baleset körülményeit itt ismertetik.

Ez Katalin hercegné kedvenc cipője

Katalin a Buckingham-palotában tavaly decemberben. (Fotó: Victoria Jones – WPA Pool/Getty Images)

Ha lábbelikről van szó, akkor Katalin hercegné egy típusra esküszik igazán. Az alábbi cikkben bemutatják a nagy favoritot, plusz azt is megtudhatod, hogy Diana hercegnőnek melyik volt a kedvenc cipőmárkája.

 

Curtis posztolt egy képet 16 éves kori önmagáról, az Újpest focistájaként

Kíváncsi vagy, miket tettek közzé az Instagramon a magyar hírességek? Köllő Babett bikiniben hiányolja a nyarat, Curtis ifjú focistaként pózol, és megmutatja, milyen megható meglepetéssel köszöntötte első házassági évfordulóját, Liptai Claudia meg Gryllus Dorkával beszélgetett. De Demcsák, Vajna, Sarka, Rubint és Vasvári is aktív volt a közösségi oldalán. Erre a linkre kattintva gyorsan átpörgetheted mindannyiuk posztjait.

Kiderült, miért pont Jánosnak nevezte el kisfiát Lovas Rozi

Lovas Rozia múlt héten hozta világra első gyermekét, akit a kissé szokatlan, János Misa névre kereszteltek. Ebből a cikkből kiderült, honnan jött a regényesen csengő név.

Apa lesz Joaquim Phoenix, a Joker címszereplője

A Joker című anti-szuperhős film váratlan diadala után magánéletében folytatódik Joaquin Phoenix sikerszériája: az Oscar-díjas színész apa lesz, Rooney Mara első gyermekükkel várandós. A pár megismerkedésének aranyos történetéről és a babavárásról ebben a cikkben írnak.

Ritka pillanat: Sylvester Sallona és felesége közös szelfivel ünnepelték 23. házassági évfordulójukat

Stallone Ramboként, avagy ahogyan a kollektív emlékezetünkben őrizzük őt. (Fotó: Hulton Archive/Getty Images)

Sylvester Stalloneés Jennifer Flavin Stallone évek óta nem közöltek magukról a mostanihoz fogható fotót. A kép másik érdekessége, hogy az 51 éves modell és 73 éves férje remekül mutatnak együtt, pedig utóbbi többször is csúnyán felsült a túlzásba vitt plasztikai beavatkozásaival, és hát Jennifer Flavin irreálisan fiatalos külseje sem kifejezetten a sok alvás és a jó krémek áldásos hatásainak dicsérete. Íme a fénykép.

“Zavarban volt” – Kulcsár Edina elmesélte, hogyan reagált kisfia a húga érkezésére

Kulcsár Edina és Csuti második gyermeke, Nina április elején jött a világra. A volt szépségkirálynő egy egész sajtóanyagot szentelt annak, hogyan fogadta a picit testvére, Medox. Cuki fotó és további részletek itt.

Keresés az oldalon