A nyílt utcán pofozták meg Szabó Tímeát

Startlap - Startlap
Az esetnek több szemtanúja volt, azonban a feljelentéssel kapcsolatban kissé szokatlanul fogalmazott a képviselő. Esti hírösszefoglaló.

Megütötte Szabó Tímeát egy nő a Széll Kálmán téren

MTI/Illyés Tibor

A Párbeszéd politikusa minderről saját közösségi oldalán számolt be, ahol azt is hozzátette, a támadója arra is rákérdezett, hogy hol volt, amikor a zsidókat deportálták. Részletek

A 200 ezer forintos minimálbér már fixre vehető, azonban már körvonalazódik a 261 700 forintos bérminimum

Kedden folytatódtak a jövő évi bérekről szóló tárgyalások, összeült a Versenyszféra és a Kormány Állandó Konzultációs Fóruma (VKF). Míg a 200 ezer forintos minimálbér fixre vehető, a bérminimum-emelés kérdése továbbra is képlékeny. Bővebben

Rengetegen kaphatnak mostanában levelet a NAV-tól

MTVA/Bizományosi: Róka László

Egész pontosan akinek legalább 5000 forint tartozása van, az biztosan kap erről felszólítást. Hogy hány ember is fog levélben avagy elektronikus úton ilyesmit kapni, az ide kattintva azonnal ki fog derülni. 

Emelkedik a szennyvíz korona-vírus koncentrációja Budapesten, ráadásul még másik négy városban is

Lassú ütemben, de folyamatosan növekszik a szennyvíz koronavírus-koncentrációja – közölte a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK). A városokról itt lehet többet megtudni, ahol a mértékkel kapcsolatban is tájékozódhatunk. 

Előválasztási offshore-ügy: hárommillióért cserélt gazdát egy félmilliárdot érő cég

Az Országos Előválasztási Bizottság kétharmados többséggel elutasította a Ráczné Földi Judit ellen benyújtott offshore-vádakat tartalmazó beadványt. Ennek ellenére a cégiratok árnyalják a történetet. Íme

Földi László a köztévében arról beszélt, hogy Merkel többet ártott Németországnak, mint Hitler

A rendszeresen biztonságpolitikai szakértőként bemutatott Földi László arról nyilatkozott a Kommentár Klub című műsorban a köztévén, hogy Angela Merkel többet ártott Németországnak, mint Adolf Hitler. A megdöbbentő beszédet itt lehet elérni

Egykori elítéltjeik hajtóvadászatot indítottak az afgán bírónők ellen

A tálibok az amerikai és a nemzetközi haderő távozásával szinte azonnal kinyitották a börtönkapukat. A feleséggyilkosok, gyerekbántalmazók, nemi erőszak elkövetői esküdtek bosszút az őket elítélt női bírák ellen, akik telefonos zaklatása mára már állandósult. Részletek.

Bár a Híradó szerint kifejezetten népszerű a vadászati világkiállítás, úgy tűnik eddig nem volt nagy tömeg rajta

Kovács Zoltán, a rendezvényért felelős kormánybiztos tavaly év elején még legalább 1 millió lehetséges látogatóról beszélt a világkiállítással kapcsolatban. Ezt a számot néhány napja Semjén Zsolt is megemlítette, azonban azt érdemes tudni, hogy a népszerűnek számító Fővárosi Állat- és Növénykertnek egész évben jön össze ekkora szám. Hogy mennyit is költöttek összesen a világkiállításra, illetve mennyibe is kerülnek a jegyek, az ide kattintva azonnal ki fog derülni. 

Négy lengyelországi önkormányzat módosított a homofób családjogi határozatain

A lengyel sajtó szerint már egy ötödik régió is tervezi a határozat megváltoztatását. Hogy miért is történt ez most olyan hirtelen, és milyen szerepe van mindebben az Európai Uniónak, az ebből a cikkből fog azonnal kiderülni.

Ez is érdekelhet

képcím

A NAV ismét kitolta az adóbevallás határidejét

képcím

Dízelbotrány: beismerő vallomást tett az Audi volt vezetője

képcím

Ámokfutásként tartják számon a hamburgi lövöldözést - újabb...