A NAV végrehajtói Iványi Gáborék szegedi iskolájában jártak

Startlap - Startlap
Kiküldték a NAV-ot Iványiék szegedi intézményébe, de csak a táblákat meg a padokat tudták volna lefoglalni. Esti hírösszefoglaló.

A NAV végrehajtói Iványi Gáborék szegedi iskolájában jártak

Fotó: Mohos Márton / 24.hu

Magyarországi Evangéliumi Testvérközösség vezetője számolt be erről, ahogyan arról is, hogy gyakorlatilag minden kiegészítő támogatást elvesznek tőlük. A szomorú részletek itt érhetőek el.

A Gyurcsány-film rendezője a kilőtt szemű Nagy Lászlóval jelent meg a DK vezetőjének fórumán

Gyurcsányt épp a Mandiner egyik újságírója kérdezte, hogy mi a véleménye róla: a 2006-os zavargások miatt 2021-ben is vegzálják őt, amikor bekiabált Skrabski Fruzsina rendező. Részletek

Az év egyik leglátványosabb jelensége érkezik

A Föld pályája minden év augusztusában egy meteorraj pályáját keresztezi, melynek köszönhetően több napig is éjszakánként élvezhetjük a csillaghullás csodálatos látványát. Hogy mikor is lesz erre lehetőség, az ide kattintva azonnal ki fog derülni. 

Tállai András: Adótitok az Antall József Tudásközpont ügye

Távozó holland nagykövet: Nonszensz, hogy Brüsszel a magyar családokat fenyegeti

Az egymillió lakosra jutó olimpiai aranyak számában vezetjük a rangsort

Kulcsár Krisztián, a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) elnöke szerint rendkívül jól teljesített a húsz éremmel hazatért magyar csapat a vasárnap zárult tokiói játékokon. Bővebben

Ennél egyedibb módon már tényleg nehéz lenne egy hírt legyártani és arra hivatkozni. Svájc kínai nagykövetsége nem is hagyta szó nélkül az esetet. Hogy mit is léptek, azt innen azonnal megtudhatod. 

Vakcinákat lejárató influencereket tiltott ki a Facebook

A Facebook kedden letiltott több száz olyan fiókot, amely egy oroszországi reklámcéghez kötődik. A cég megpróbált rávenni influenszereket arra, hogy járassák le a Pfizer és az AstraZeneca gyógyszercégek koronavírus elleni vakcináját.  Volt olyan állítás, miszerint az AstraZeneca oltóanyaga csimpánzzá változtatja a beoltottat. Az orosz cég eszement ötletéről itt lehet többet megtudni. 

Cukorsokkot kaptak a veresegyházi medvék

Több veresegyházi medvénél cukorsokk alakult a sok méz miatt, ezért most már csak egészségesebb csemegével etethetik a macikat a látogatók. Részletek

A homofóbia nagyasszonya, Anita Bryant, akinek leszbikus lett az unokája

Anita Bryant karrierje csúcsán igazi sztár volt, énekelt az ötödik Super Bowl félidejében, és még Lyndon B. Johnson elnök 1973-es temetésén is. Már ebben az időszakban is tüntetett a Doors zenekar dekadenciája ellen, de a hetvenes évek második felében megtalálta magának a melegeket, és megalkotta a homofóbia jolly jokerét: a gyerekeket „toborzó” homoszexuálisok rémképét. Munkásságát ez az írás foglalja össze.

Ez is érdekelhet

képcím

Legyőzte Japánt, kijutott az olimpiára a női kéziválogatott

képcím

Magyar Péter máris veri Orbánt és a Megafont a Facebookon

képcím

Magyar Péter közös élő vitára hívja Orbánt és Gyurcsányt a...