A Mestercukrászból kizárt Jelly kiakadt a nézők kommentjein

Startlap - Startlap
Jelly, aki még a sokat látott zsűrit is ledöbbentette viselkedésével, "elképesztőnek" nevezte a hozzászólásokat, és dühös, mert most jött rá, mit gondolnak róla az emberek. Bulvárösszefoglaló.

A Mestercukrászból kizárt Jelly kiakadt a nézők kommentjein

A szinte már tévétörténeti magasságokat súroló durva veszekedés miatt kötényétől megfosztott játékos szerint igazságtalan volt a zsűri döntése. Jelly az “elképesztő” hozzászólásokból jött rá, mit gondol róla a nyilvánosság, és most “legfőképpen dühös”. Ha kíváncsi vagy, mit mondott Grkovic Jelena, akkor katt ide.

Rogán Cecília interjút adott Palik Lászlónak: “Nyilván kislányt szerettem volna a két fiú után”

Palik László futós interjúsorozata legfrissebb részében ezúttal Rogán Antal volt felesége húzott sportcipőt, és vette nyakába Palikkal a Margit-szigetet. Rogán Cecília annak ellenére roppant jól bírta az iramot, hogy harmadik gyermeke születése óta ez volt az egyik első alkalom, amikor futni ment. A beszélgetés során többek között kiderült, hogy párhuzamosan végzett két egyetemet, és habár főleg magánéleti kérdéseket kapott, politikai aktivitása is szóba került. Íme a beszélgetés.

Szily Nóra szívét egy titokzatos férfi rabolta el

Legújabb bejegyzéséből tudtuk meg, hogy Szily Nóra bizony újra párra talált, és úgy tűnik, egyben olyan boldogságra is, amelyben előző két férje oldalán nem volt része. Bővebben.

Fésűs Nelly lánya megmutatta, kivel jár

A főleg modellkedéssel foglalkozó Horváth Csenge, aki örökölte édesanyja szépségét, rendkívül ritkán enged bepillantást magánéletébe. Most mégis közös képet osztott meg Patrikkal, akivel már régóta együtt vannak. Galéria.

Hugh Grantnek köszönhetően a brit Parlament előtti tévéközvetítésében is üvöltött a Benny Hill Show zenéje

Amy Sussman/Getty Images

Boris Johnson lemondására reagálva az angol színész vicces üzenetet tett közzé a Twitteren, aminek az lett a vége, hogy a hírcsatorna minden nézője hallgathatta, ahogy bömböltetik a bakiparádék háttérzenéjeként is ismertté vált dalt. Videó.

Lagzi Lajcsi hiába akar perelni, semmi köze a slágeréhez hivatalosan

A Mikor a vodka a fejembe száll című dal körül kirobbant botrány újabb fordulatot vett, miután az Artisjus Magyar Szerzői Jogvédő Iroda Egyesület is megszólalt. Miközben Galamos Lajos több tíz milliós perről beszélt, a nyilvántartás alapján ezt elfelejtheti. Az esetről és annak fejleményeiről itt írnak.

Rubint Réka fia a Real Madrid sztárfocistájával fotózkodott

Egy párizsi étteremben találkoztak vele, és eleinte fogalmuk sem volt, kivel állnak szemben, csupán Eduardo Camavinga rendkívül drága órája keltett bennük gyanút. Annak ellenére, hogy Norbika nem is ismerte a sportolót, közös fénykép azért készült. Részletek.

Fekete Dávid fiataloknak akar előadásokat tartani

A 320 milliós csalással és sikkasztással vádolt, jelenleg bűnügyi felügyelet alatt álló egykori megasztáros “teológiai tanulmányokat” folytatott a börtönben, de az énekesi pályájáról sem tett le. Fekete Dávid ügyvédje nyilatkozott védence terveiről. Bővebben.

Ő Rózsa György egyetlen gyermeke: a 39 éves Csilla tehetséges, boldog, és 10 évet is letagadhatna a korából

Rózsa Csilla a tornász Kanyó Éva és Rózsa György lánya, aki 17 évesen veszítette el édesanyját. Azóta már ő maga is anyuka lett, és ugyan tornásszá nem vált, mégis anyukája nyomdokaiba lépett karrierje során. Fotók és további részletek itt.

Katalin hercegné fotójából címlapkép lett

Ben Stansall – WPA Pool / Getty Images

A brit királyi család lelkes amatőr fotográfusa, aki ma már gyakorlatilag minden jeles eseményre maga készíti a palota által közreadott fotókat gyermekeiről és férjéről, komoly szintet lépett hobbijában, és ezt Kamillának köszönheti. Bővebben.

(Címlapkép: RTL Klub/Sajtóklub)

Ez is érdekelhet

képcím

Kórházba vonult tervezett prosztatakezelésre a brit uralkodó

képcím

Reagált Marco Rossi: Úgy hülyeség, ahogy van - A hét hírei...

képcím

Rácsok mögött marad Galambos Lajos