A mélybe zuhant a fiatal magyar artistalány

Startlap - Startlap
A kormány kedvenc építőipari cégeinek nagy örömére a kézilabda Eb-hez képest a vizes vb olcsó mulatság volt. Gyurcsány keményen nekiment a kormánynak. A tűző napon, a parkoló autójában hagyta 2 éves gyerekét egy anya egy soproni bevásárlóközpont mellett. Hírösszefoglaló.

Lezuhant a trapézról egy magyar artistalány

Picard Lili akrobata egy légi mutatvány közben megcsúszott és a mélybe zuhant egy bosnyák cirkuszban a múlt héten. Súlyos sérüléseiről és a baleset körülményeiről, valamint hogy miként gyógyul, itt tudhatsz meg mindent.

Kövér László szerint a baloldal polgárháborút akar

Tarlós István után Kövér László is beszállt az ellenzéki polgármester-jelöltek szellemi képességeit kissé kényelmetlenül ekézők körébe, de Tarlóssal ellentétben neki nem sikerült ezt művészi szintre emelnie. Kövér a Bayer Show vendége volt, ahol roppant érdekes dolgokról beszélt: ribilliót és hazaárulást emlegetett. Az interjú fontosabb, izgalmas részleteit erre a linkre kattintva ismerheted meg.

A kormány kedvenc építőipari cégeinek nagy örömére a kézilabda Eb-hez képest a vizes vb olcsó mulatság volt

Még messze a 2022-es kézilabda Európa-bajnokság, de már most borítékolható, hogy a rendezés ára brutális lesz. A létesítmények megépítésénél eddig kizárólag olyan cégek jöttek szóba, akik eddig se túl messzire kapirgáltak a közpénzektől – például Garancsi István és Mészáros Lőrinc érdekeltségei. A beruházásokról, valamint azok nagy nyerteseiről itt olvashatsz egy tekintélyes számokkal illusztrált beszámolót. 

Gyurcsány keményen nekiment a kormánynak

Gyurcsány Ferenc legfrissebb Facebook-posztjában a keresztényi szabadságot emlegetve osztotta ki Orbánékat.

A tűző napon, a parkoló autójában hagyta 2 éves gyerekét egy anya egy soproni bevásárlóközpont mellett

Megbírságolták a főpolgármester-jelölteket

Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Puzsér Róbertnek kell a legtöbbet fizetnie, de Karácsony Gergelyt, Berki Krisztiánt, Tarlós Istvánt, és Thürmert Gyulát is megbírságolták.

Fényes nappal, egy budapesti társasház kapujában próbáltak megerőszakolni egy nőt

Pénteken egy társasház kapujában támadt rá egy nőre egy erőszakos férfi pénteken, de a sajtó értesülései szerint nem ez volt a napokban az egyetlen ilyen kísérlet: a Tabánban három férfi követett el erőszakot egy nőn. A két eset körülményeiről, valamint arról, mit tehet egy nő, ha ilyen helyzetbe kerül, alább tájékozódhatsz.

Megdöbbentően sok olyan jelölt indul az önkormányzati választáson, akit jogerősen elítéltek valamilyen bűncselekmény elkövetése miatt

2016-ban két polgármester lemondott, mert elítélte őket a bíróság, de az aktív felfüggesztett szabadságvesztésük ellenére jelezték, újra indulnak a megüresedett pozíciókért, és nyertek is. Ekkor az igazságügyi miniszter bejelentette: jogi megoldásra van szükség annak érdekében, hogy erkölcsi bizonyítvány nélkül ne lehessen polgármesteri tisztet betölteni. Ehhez képest a mostani önkormányzati választáson is simán indulnak újra olyan polgármesterek, akiket jogerősen elítéltek valamilyen bűncselekmény elkövetése miatt. Kikről és milyen bűncselekményekről van szó? Hogyan lehetséges ez, milyen a jelenlegi szabályozás? 

Hétfőn kezdődik a közutakon az egyhetes ellenőrzés

A mai nappal a rendőrség az Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózata (TISPOL) éves ellenőrzési terve alapján megkezdi a “Figyelemmel az útra” néven futó ellenőrzését. Ha kíváncsi vagy, mire mennek rá a rendőrök, és meddig tart az akció, akkor ezt a cikket nézd meg.

Korrupcióval vádolják az egyik uniós biztosjelöltet, akit maga Ursula von der Leyen jelölt a posztra

Fit Mark Renders/Getty Images)

Didier Reynders-t, Belgium jelenlegi védelmi- és külügyminiszterét vádolják korrupcióval, akit az Európai Bizottság igazságügyi biztos posztjára jelölt Ursula von der Leyen. Arról, hogy pontosan mivel gyanúsítják az ismert politikust, és miként reagál Reynders a hírre, kattintás után olvashatsz.

Készülj fel, mert mindjárt itt vannak a talajmenti fagyok

A kedden áthaladó hidegfront után megnyugszik időjárásunk, leáll a légmozgás, azonban erős éjszakai lehűlésre számíthatunk. A következő napok részletes időjárás-előrejelzését itt találod.

Ez is érdekelhet

képcím

Magyar Péter közös élő vitára hívja Orbánt és Gyurcsányt a...

képcím

Gyurcsány Ferenc nekiment Magyar Péternek, de a nevét egyszer se...

képcím

Mi történt azóta, hogy Magyar Péter közzétette a hangfelvételt?