A magán oltóközpont beárazta a Pfizer-vakcinát

Startlap - Startlap
A Nemzetközi Oltóközpont vezetője levélben tájékoztatta az oltásra várókat. Mindeközben a fogyasztóvédelem újabb vizsgálatot indított a cég ellen. Esti hírösszefoglaló.

A magán oltóközpont beárazta a Pfizer-vakcinát

A Nemzeti Oltóközpontot vezető Kámány Roland levélben tájékoztatta az oltásra várókat. Mindeközben a fogyasztóvédelem újabb vizsgálatot indított a cég ellen, amelyről Kámány is nyilatkozik a szövegben. További információkért katt ide

Orbán Viktor videót posztolt egy nagyon jó hírről: komoly mérföldkőhöz ért a magyarok beoltása

A miniszterelnök Facebook-oldalán egy “vakcinométer” mutatta meg, hol tartunk az vakcinációval. Videó.

Egymásnak ment Hadházy Ákos és az Országos Mentőszolgálat

A független képviselő az adatok torzításával vádolta meg a Mentőszolgálatot (OMSZ) a Facebookon, Hadházy szerint a szervezet

próbálja saját bajtársainak agyát mosni.

Az OMSZ pár órán belül részletes magyarázattal állt elő egy kemény hangvételű üzenetben, amelyre aztán érkezett a komment Hadházy Ákostól. Fotók és további részletek itt.

Német kutatók megtalálták, mi lehet a kapcsolat az AstraZeneca vakcina és az egyik ritka trombózisos állapotot

Fotó: Christopher Furlong/Getty Images

Az észak-németországi Greifswald Oktatókórház kutatói a Paul Ehrlich Intézet munkatársaival és osztrák orvosokkal közösen rájöttek, mi okozhatja az agyi vénás sinustrombózist néhány AstraZeneca vakcinával beoltott személynél. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket olvasd el.

Megindult a Facebook hadjárata az álhírek ellen: Gődény György posztja az első áldozat

A közösségi oldal a hónap elején jelentette be, hogy hamarosan Magyarországra is megérkezik a tényellenőrző program. És valóban így lett, Gődény György videója pedig rögtön elbukott. Mindez nem jelenti a tartalom törlését. Hogy néz ki működés közben a facebookos álhírszűrő, és mi volt a vírusszkeptikus gyógyszerész posztjában, ami büntit érdemelt? Erről szól ez a cikk.

Annyira leromlott a koronavírusos kiskunhalasi fideszes képviselő állapota, hogy műtüdőre tették

Bányai Gábor, Kiskunhalas és térsége 52 éves országgyűlési képviselője február óta van kórházban, illetve lélegeztetőgépen. Gyermekei közleményben számoltak be arról, hogy a műtüdős kezelés megmentette édesapjuk életét. Bővebben.

Kiállt Gulácsi Péter mellett, kirúgta a Spíler TV Hrutka Jánost

A 24-szeres magyar válogatott védő hosszú, érzelmes szöveggel búcsúzott a TV2 csoport csatornájától.

Kihúzott vállal, egyenes gerinccel ülök és mosolygok azóta is. Minden perce megérte

– fogalmazott Hrutka. Íme a bejegyzés és az egyéb részletek.

Olajszennyezés fenyegeti a Dunakanyar ivóvizét

A rendszerváltás által megpecsételt sorsú budakalászi Lenfonó- és Szövőgyár helyszínén véletlenül fedezte fel az önkormányzat, hogy a földből arasznyi acélcsövek, a talajvíz szondázására való megfigyelőkutak állnak ki. Mint kiderült, 1986-ban telepítették a szondákat, nem ok nélkül. A talaj és a talajvíz tele van veszélyes anyagokkal, a terület vízbázisvédelmi övezet, 14 település ivóvize lehet érintett. Bővebben.

Tíz év börtönt is kaphat a NAV egyik felső vezetője, letartóztatták

A magas beosztású adóhivatali dolgozót az egyik legsúlyosabb korrupciós bűncselekménnyel gyanúsítják, amelynek értelmében öt évtől tíz évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő. Mi történt? Innen kiderül.

250 millió forint értékű hamis ruhát és parfümöt foglaltak le Budapesten

Fotó: Axel Heimken/picture alliance via Getty Images

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársai egy kőbányai raktárban bukkantak rá a több ezer üveg parfümre, ruhára, lábbelire és játékra. Az esetről itt írunk.

Ez is érdekelhet

képcím

Orbán Viktor: Amíg én vagyok a miniszterelnök, ez kizárt

képcím

A Facebookon üzent Orbán Viktor a nyugdíjasoknak

képcím

Focilegendát fogadott Orbán Viktor