A legjobb és legrosszabb ruhák, sminkek és frizurák a 2021-es Oscar-gáláról

Startlap - Startlap
A díjátadó idén különösen unalmasra sikerült, de a résztvevők megjelenésén továbbra is bőven volt mit nézni. Arról nem is beszélve, hogy mikor láttunk utoljára ilyen nagy eseményt nem online, maszkok nélkül? Bulvárösszefoglaló.

A legjobb és legrosszabb ruhák, sminkek és frizurák a 2021-es Oscar-gáláról

A díjátadó idén összességében különösen unalmasra sikerült, egy dolog azonban mégis akad, ami miatt minden évben megéri követni az eseményt, és ez idén sem volt másképp: mindig van bőven néznivaló a résztvevők megjelenésén. Arról nem is beszélve, hogy mikor láttunk utoljára ilyen nagy eseményt nem online, maszkok nélkül? Erre a linkre kattintva a sminkekre és frizurákra koncentráló galériát nézegetheted, ebben a cikkben pedig a legszebb, és persze a kevésbé szerencsés ruhaválasztásokban mélyedhetsz el.

Kiderült, melyik RTL-es műsorokba próbálhatott bejutni Majka, és az is, hogy mi jutott neki helyette a TV2-nél

Miután a rapper a napokban büszke nyilatkozatot adott arról, hogy az RTL Klub “mesés ajánlata” ellenére is hűséges a TV2 stábjához, Kolosi Péter programigazgató is megszólalt, alapjaiban cáfolva meg Majka történetét. Most pedig a Blikk újabb fejleményeket szivárogtatott ki a kínos ügy kapcsán, konkrét műsorokat nevezve meg. Részletek itt.

Rácz Jenő A Konyhafőnök új évadában: Menjetek a …, ezt én nem kóstolom meg

Az RTL Klub elkezdte promózni az új szériát, amely a castingokból már megszokott (és egyben régóta várt) gusztustalan kajákkal indul. Videó.

Mindeközben Rácz Jenő amúgy Mexikóból jelentkezett be, ahonnan egy csomó bikinis fotót posztolt Gyuricza Dóráról. Íme.

Lékai-Kiss Ramóna trükkös Oscar-ruhájáról is emlékezzünk meg

Ő természetesen csak a díjátadó magyar közvetítésében közreműködött, Tilla társaságában, ugyanakkor mindketten kicsípték magukat az alkalomhoz illően. Fotók.

Pásztor Annából versenytáncos lett, indul a Magyar Bajnokságon

Fotó MTIBodnár Boglárka

A TV2 berkein belül legendák keringenek arról, milyen fanatikusan készült Pásztor a Dancing with the Stars adásaira. Most már ott tartunk, hogy a jelenlegi Világkupa-bajnok, Európa-kupa bajnok, 12-szeres magyar bajnok oldalán készül a versenyre. Hogyan lehetséges az, hogy Pásztor Anna énekesnőként a Magyar Bajnokságon indul? Ebben a cikben ő maga adja meg a választ a kérdésre.

Kucsera Gábor csak alternatív gyógymódokkal kezeli két kisgyerekét: “Nem hókuszpókusz, nagyon jól működik”

A hamarosan háromszoros apává váló olimpikon nem hisz a gyógyszerekben, hétéves fia életében egyszer kapott valódi orvosságot. Bővebben.

Kiakadtak az ismert magyarok a teraszokat ellepő tömeg miatt

Tóth Gabi, Csonka András, Köllő Babett és Trokán Nóra is kemény kritikát adott a közösségi oldalakon a zsúfolásig telt kerthelyiségek láttán. A bejegyzések itt láthatók.

Marsi Anikó meglepődött, amikor az oltás után letépte a ragtapaszt

A híradós rendkívül hálásan mesélt az oltási procedúráról, miközben a kamerák előtt megmutatta, mit talált a ragasztószalag alatt. Videó.

Szabó András Csuti először mutatta meg a húgát, akivel 10 éven keresztül nem beszélt

Kulcsár Edina férje azt mondja, az ő hibájából nem találkoztak Tündivel egy évtizeden keresztül. A testvérpár a Fókuszban szerepelt, ha kíváncsi vagy az adás kettejükről szóló pár perces részletére, akkor ezt a cikket nézd meg.

Puzsér Róbert saját tévéműsort kap

Fotó MTIKovács Attila

Puzsér és az ő megosztó személyisége számára az ATV programjában találtak helyet, és “a nézőt magával ragadó kulturális élményt” ígérnek. A műsor mindjárt indul, további információkért katt ide.

Ez is érdekelhet

képcím

Mészárosék luxusjachtja, Tóth Gabiék válása - A hét hírei...

képcím

Véget ért Tóth Gabi és Krausz Gábor házassága

képcím

Jáksó László egy szőrös fenékhez hasonlította Sebestyén...