Kossuth Rádió: Hát van ennek a miniszterelnöknek gyereke?

Georg Spöttle ezúttal a Kossuth Rádióban szakértett.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2019-01-04 10:16

MTI Fotó: Szigetváry Zsolt

Georg Spöttlével beszélte meg a Kossuth Rádió 180 percében a műsorvezető a migránsoknak mindent megengedő nyugat-európai politikusok tragikus nyilatkozatait. A finn miniszterelnök nyilatkozatát hozta fel példaként a műsorvezető Nagy Katalin, aki szerint a kormányfő azt mondta volna, hogy „ne haragudjunk a migránsokra, hogy gyerekeket erőszakolnak meg”.

Hát van ennek a miniszterelnöknek gyereke?

– kérdezte a műsorvezető Juha Sipilä nyilatkozata kapcsán, amely természetesen nem a bűnelkövetőkre vonatkozott, hanem arra, hogy ne kollektív bűnösökként kezeljék a migránsokat – írja az Index.

Spöttle képben van

„Nem tudom, valószínűleg nincs” – mondta a Nézőpont biztonságpolitikai elemzője az egyébként ötgyermekes finn kormányfőről, aki azt is tudja, milyen elveszíteni a gyerekét: legkisebb fia 2015-ben 20 évesen műtét közben meghalt.

Spöttle a finn nép nevében cselekedne

„Ilyen embernek nincs helye a politikában. A miniszterelnököt leváltatnám a nép nevében. Semmibe veszi a saját állampolgárait, a gyermekeket, amikor 9 éves gyermekeket erőszakolnak meg a migránsok… Képzelje el, hogy megy a kislánya az iskolába, megerőszakolják, erre a szülő azt mondja, jó, hát nem haragszom, mert ezt mondta a miniszterelnök” – mondta Spöttle a kormányfőről, aki egyébként nyilatkozataiban embertelen bűncselekménynek nevezte az oului támadásokat, amelyekben migránsok voltak az elkövetők és helyiek az áldozatok.

„A liberalizmus már olyan méreteket öltött, hogy nem is nevetségesnek, hanem már tragikusnak lehetne nevezni” – húzta alá a Nézőpont Intézet biztonságpolitikai elemzője, aki szerint nyugaton szent emberekként kezelik a migránsokat, mindent megbocsátva nekik, arra kényszerítve a lakosságot, hogy inkább ne menjenek szórakozni, ne menjenek sötétedés után az utcára. Szerencsére a V4-eknél nem így van – biztosította a Kossuth Rádió hallgatóit Spöttle.

Mai nap hírei

Közleményben semmisítette meg Gyurcsányékat a Fidesz

vasarnap.hu2 órája

Peking besárgult, senki sem mehet ki az utcára

promotions.hu9 órája

Bizonytalan a hétfői jelenléti oktatás

168.hu9 órája

Változó, meddig kell szedni a véralvadásgátlót

napidoktor.hu11 órája

Orvosa szerint Navalnij bármelyik pillanatban meghalhat

444.hu12 órája

7 kutyafajta, amelyik állandóan boldog: vidámságuk pedig ránk is ragadós

joy.hu14 órája

Hova tűnt Azurák Csaba?

napmintnap.com14 órája

Óriási per szakadhat a Facebook nyakába

digitalhungary.hu15 órája