Kiemelt Hírek 2021. június 14.

A Konyhafőnök győztese frissen műtött, 30 centis sebbel szerepelt: "Többször felszakadt a varrat, és éreztem, hogy a lábamon folyik a vér"

bubba Kiemelt Hírek 2021. június 14.
Bóza Rolandot a castingról vitte el a mentő, csak saját felelősségre folytathatta. Mostanáig titokban tartotta mindenki előtt, milyen elképesztő fájdalmakat élt át, mert nem akarta, hogy leállítsák a forgatást. Bulvárösszefoglaló.

A Konyhafőnök győztese frissen műtött, 30 centis sebbel szerepelt: “Többször felszakadt a varrat, és éreztem, hogy a lábamon folyik a vér”

A főzős verseny pénteken megválasztott nyertesét a castingról vitte el a mentő, csak saját felelősségre folytathatta a versenyt. Bóza Roland mostanáig titokban tartotta mindenki előtt, milyen elképesztő fájdalmakat élt át, mert nem akarta, hogy leállítsák a forgatást. Részletek itt.

Frei Tamás megszólalt a pénzügyeiről: “Annyit kerestem, hogy tudtam magamnak venni egy kis lakást a Riviérán”

A riporter Friderikusz Sándornak mesélt arról, mi történt az életével a tévézés után. Elárulta, mennyit keresett annak idején tévézéssel, és mire futná, ha csak a könyveiből élne. Videó és további részletek itt.

Blikk: Kovács Ági titokban elvált férjétől

Az olimpiai bajnok úszónő annak idején már a házasságára tényéről is utólagosan, SMS-ben értesített másokat, amely egyben a lakodalomba szóló meghívó is volt. Kovács Ági válásáról erre a linkre kattintva olvashatsz.

Rubint Rella fényképekkel vágott vissza a kommentelőknek

Nagyon súlyos megjegyzésekkel illették, miután egy melltartónak beillő felsőrészben vett részt egy esküvőn. A megjegyzések szemmel láthatóan nem mentek mélyre Rubint Rellánál, amit két fotóval bizonyított. Íme.

Fotó:: YouTube/NOIZZ Hungary

Rubint Réka unokahúga egyébként már javában készül saját esküvőjére. Ebben a cikkben ő és vőlegénye nyilatkozik a szervezésről.

Tücsi striás hassal reklámoz fürdőruhát

Két évvel ezelőtt szülte meg kislányát, testsúlya a régi, azonban a szülés nyomai erősen is látszódnak a testén. Ennek ellenére büszkén mutatta meg teljes valóját az Instagramon egy fehérneműcég kérésére. Fotó.

Benkő László özvegye először mutatkozott férje temetése óta: “A mi szerelmünk itt kezdődött a Balatonon”

Zsuzsa nyilvános esemény keretében fát ültetett az Omega zenészének emlékére egy olyan helyszínen, amely mindkettejüknek kiemelten fontos volt. Bővebben.

Kretén Színház: Társulatunkat véleménykülönbség nélkül, egységesen megbotránkoztatta Galla Miklós

Állítólag egy meztelen jelenete miatt vonta vissza az MTVA a humorista Karinthy-gyűrűjét. Galla szerint nem ez a döntés igazi indoka, a társulat tagjai kiborultak. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket nézd meg.

Ogli G 21 év után abbahagyja a zenélést

Az alvilági múltja miatt gyakran a leghitelesebb magyar gengszterrappernek nevezett Oglizán András egy utolsó kérdéssel fordult még rajongói felé. Videó és további részletek itt.

Joe Biden találkozott a királynővel, és odáig volt Erzsébetért

Fotó: Pool/Max Mumby/Getty Images

A monarcha kevés elnököt látott vendégül, de Joe Bidennel a kastélyában akart megismerkedni. Hatalmas bók lett a vége. Mi történt a találkozón? Ebből a cikkből megtudhatod.

Keresés az oldalon