A Fidesz kampányt indít "a baloldal oltásellenességével szemben"

Startlap - Startlap
Hollik István elmondta, szerintük kiknek az élete szárad a baloldal lelkén. Hírösszefoglaló.

A Fidesz kampányt indít “a baloldal oltásellenességével szemben”

A Fidesz online kampányt indít annak érdekében, hogy meggyőzze az embereket, ne higgyenek az oltásellenes baloldalnak

– mondta a Fidesz kommunikációs igazgatója pénteken az MTI-nek. Ha érdekel, mit mutat be a párt az első kampányvideóban, ebből a cikkből megtudhatod.

Két pécsi családban kilenc gyerek lett félárva a koronavírus miatt

Elhunyt egy hat gyerekét egyedül nevelő 51 éves anya és egy 45 éves apa, akinek ugyanoda jártak a gyerekei iskolába. Részletek.

Áder János kiosztotta a haszonleső politikusokat

ATTILA KISBENEDEK / AFP

Erkölcstelen, embertelen, elfogadhatatlan politikai hasznot remélni a járványhelyzetben

– mondta Áder János nagypénteki ünnepi beszédében, amely a közmédia csatornáin volt látható. Ebben a cikkben összefoglalják, miket mondott még az államfő.

Szétverték a neonácik a szivárványszínű szobrot a Ferencvárosban

Péntek délelőtt a magát fajvédőnek nevező, de a náci jelzőt sem visszautasító Légió Hungária tagjai szétverték a Ferencvárosban csütörtökön felállított szivárványszínű 3D-nyomtatott szobrot, ami egyébként két hétig állt volna a helyén. Részletek.

Hétezer rendőr kapta el a koronavírust

Ezeket a számokat eddig nem ismertük, most azt is megtudhatjuk, hány rendőr lett eddig a koronavírus áldozata. Bővebben.

Égett a kórház, mégsem hagyta félbe a műtétet az orosz orvoscsoport

Hatalmas tűz ütött ki április 2-án az Oroszország távolkeleti részén fekvő Blagovescsenszk szívkórházában, miközben egy nyolc főből álló csapat egy fiatal férfin hajtott végre szívműtétet. A lángok épp akkor harapóztak el, amikor felnyitották a páciens mellkasát, de úgy döntöttek, nem hagyják abba a munkát. Az égő kórházról itt nézhetsz meg egy videót, és a cikkből az is kiderül, sikerült-e a szívműtét.

Honvédségi gigaberuházás készül Rátótnál

Harcjárművek a Clever Ferret 2017 elnevezésű többnemzeti, szlovén, olasz és magyar hadgyakorlaton Veszprém közelében, a gyulafirátóti lőtéren 2017. november 10-én. (MTI Fotó: Bodnár Boglárka)

Egy erdő kiirtásából tudták meg a gyulafirátótiak, hogy honvédségi gigaberuházás készül a környéken. A témáról bővebben itt olvashatsz.

Tovább tömik vagyonnal a közérdekű alapítványokat, bárki beülhet a kuratóriumokba

A hvg.hu vette észre, hogy csütörtökön módosítottak egy kicsit azon a szerda éjjel benyújtott törvényen, ami alapítványi fenntartásba ad egy sor magyar egyetemet, és az alapítványoknak adott vagyonról is rendelkezik. Miről van szó? Innen kiderül.

Meghalt Valerie Pitts, Solti György özvegye

Orbán Viktor Facebook oldalán emlékezett meg róla. Itt megnézheted hogyan búcsúzik a miniszterelnök a televíziós műsorvezetőtől.

Ebben a városban a legdrágábbak az ingatlanok a világon

Továbbra is Monaco a legdrágább hely az ingatlanpiacon a világon, derült ki a Savills nemzetközi ingatlantanácsadó társaság elemzéséből. Ha a pontos számok is érdekelnek, ezt a cikket olvasd el.

Ez is érdekelhet

képcím

Padlógázzal tolja a Fidesz a kampányhajrában, országszerte...

képcím

Magyar Péter lefújta a margitszigeti bulit

képcím

A hadiállapot végéig Zelenszkij marad Ukrajna elnöke