Gréczy szerint a Fidesz felgyújtotta volna a várost, ha Gyurcsány csinálja azt, amit Orbán

Startlap - Startlap
Gréczy Zsolt DK-frakcióvezető erős véleményt fogalmazott meg. Hírösszefoglaló.

“A Fidesz felgyújtotta volna a várost”, ha Gyurcsányék megteszik, amire most Orbán készül

A DK frakcióvezetője erős kritikát fogalmazott meg Matolycsy Györgyről az euróról szóló nyilatkozata miatt, a korrupcióbotrányba keveredett MSZP-s Lacknerről, de a fenti szavak egy harmadik ügyet illetően hagyták Gréczy Zsolt száját. A részleteket erre a linkre kattintva találod.

Orbán Viktor megüzenhette Mészárosnak, hogy senki sincs biztonságban

A 444.hu egy roppant terjedelmes írásában foglalkozik a 4iG Nyrt. informatikai vállalkozással, amely eleinte Mészáros Lőrinc birodalmába tartozott, ő azonban váratlanul megvált a sikeresen működő cégtől. A lap úgy értesült: a 4iG tulajdonosi szerkezetéről a miniszterelnök döntött, aki már jó ideje készül az informatikai szektor bevételére. És Mészáros Lőrinc helyére egy új szereplőt hozottKattintás után az eredeti cikk rövidebb verzióját találod.

Egymás után függesztik fel a babaváró hitelek törlesztését

De olyanok is vanak, akik már késnek a törlesztéssel. A babaváró hitelekkel kapcsolatos friss banki adatokat ebben a cikkben mutatják be.

Junckertől megkérdezték, miért nevezte Orbán Viktort diktátornak, és igaz-e, hogy túl sokat iszik

Ezeket a remek kérdéseket a Der Spiegel tette fel az Európai Bizottság leköszönő elnökének, Jean-Claude Juncker meg válaszolt. Na és miket mondott? Innen kiderül.

Egy pályaelhagyó tűzoltó elmesélte, miért váltott munkát

Fotó: Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images

Füredi Ferenc nevével együtt vállalta történetét, amelyet az Egységes Tűzoltó Szakszervezet osztott meg. Írásának lényegét ebben a cikkben foglalták össze.

“Orbán nem hétköznapi vezető” – a Kreml szóvivője kimért hízelgéssel jellemezte Orbán Viktort 

Dmitrij Peszkov az orosz állami televízió Rosszija 1 csatornájának fejtette ki véleményét a magyar miniszterelnökrőlRészletek itt.

Nem kell pánikolni, ha az adategyeztetés hiánya miatt zárolták a bankszámládat

Ha megnézed ezt a cikket, megtudhatod, mi a teendő, amennyiben október 31-ig nem tettél eleget adategyeztetési kötelezettségednek.

Hadházy Ákos Polt Péterről: “Csak abban az ügyben kell nyomozni, amire ő rábólint. És ő arra bólint rá, amire a felcsúti stadion díszpáholyban a miniszterelnök is rábólint”

Hadházy Ákos keményen ekézte Polt Péter személyét, valamint javaslatot tett az ellenzéknek arra, miként lépjenek fel a parlament hétfői ülésén, ahol a legfőbb ügyész újabb kilenc évre szóló megbízatásáról döntenek. A folytatásért ide kattints.

A magyarok többsége veszélyesnek tartja a kormány nyílt kritizálását

A Nyílt Társadalom Alapítványok (Open Society Foundations) Németország, Magyarország, Csehország, Szlovákia, Románia, Bulgária, Lengyelország 13 ezer állampolgárával készített interjúkat a demokráciáról. A felmérésből több érdekes dologra derült fény, például még a németek is egészen komoran vélekednek a kérdésről. A kutatás nyugtalanító eredményeit itt foglalták össze.

Az atomfegyverek miatti életveszélyre figyelmeztet Gorbacsov

Fotó: Mikhail Svetlov/Getty Images

A Szovjetunió egykori elnöke a BBC-nek adott interjújában beszélt a Nyugat és Oroszország közötti feszültségről, illetve a tömegpusztítófegyverekről. Ha érdekel, miként nyilatkozott Mihail Gorbacsov a témáról, valamint milyen megoldást javasol, akkor ezt a cikket olvasd el.

Ez is érdekelhet

képcím

Hivatalos: Erdogan nyerte a török elnökválasztást

képcím

Újabb fejlemény Gálvölgyi János állapotában - a hét fontosabb...

képcím

Orbán Viktor köszönetet mondott az Európai Uniónak