A bükki füvesember megszólalt: így védekezzünk a koronavírus ellen

Startlap - Startlap
Gyuri bácsi a megelőzésre és a már kialakult betegség esetére is ajánlott kevésbé ismert fortélyokat. Bulvárösszefoglaló.

Gyuri bácsi megosztotta természetes praktikáit, amik segíthetnek leküzdeni a koronavírust

Szabó György, vagyis a bükki füvesember sok kérdést kap a koronavírussal kapcsolatban, így megosztotta, milyen javaslatai vannak annak érdekében, hogy eredményesen elkerüljük, illetve legyőzzük a fertőzést. Gyuri bácsi hasznos tippjeit erre a linkre kattintva találod.

Diana hercegnéről előkerült egy elképesztően aranyos gyerekkori fénykép és egy régi, kedves történet

A walesi hercegné gyerekkoráról nem sokat tudunk, így igazán különlegesnek számít a most megjelent fotó, és az ahhoz fűződő történet. A fotót és a további részleteket itt találod.

A koronavírus nem válogat: elmarad a böllérverseny és a Kis Grófó-koncert, György herceg és Sarolta hercegnő otthon fog unatkozni, Mikó Fanni önkénetes karanténba vonul

Szomorú napok köszöntenek Londonra, Budapestre és Lukácsházára: a koronavírus miatt a Vas megyei település polgármestere lefújta a várva várt helyi rendezvényt, Mikó Fanni szépségkirálynő úgy döntött, karanténba vonul, Sarolta és György pedig nem járhat iskolába. A lukácsházi helyzetről itt, Mikóról itt, a brit királyi család ifjú tagjaival kapcsolatban meg itt olvashatod el a további részleteket.

Horváth Gréta Olaszországba ment nászútra

Esküvője másnapján utazott, és már haza is jött. Ez a terjedelmes, szívecskékkel sűrűn tarkított Insta-posztjából derült ki, amelyben  áradozott egy jót a városról, meg a leárazásokról, panaszkodott a másnaposságáról, és természetesen a fogyókúráját sem felejtette el megemlíteni, sőt, erről egy külön posztot tervez. Horváht Gréta a koronavírusról ugyanakkor nem írt. Részletek itt.

Ilyen az, amikor Arnold Schwarzenegger megeteti a póniját és a szamarát az íróasztalánál

A Terminátornak van otthon egy pónija és egy lova, akik bejáratosak a házába, és szemmel láthatóan nagy békességben élnek együtt minannyiunk kedvenc kormányzójával. Íme a felvétel.

Mindenáron el akarták magyarázni, hogy Katalin hercegné túlhajtotta magát, ezért jobb híján szétretusálták a fejét

Így néz ki valójában a hercegné, február 26-án legalábbis ilyen vidáman mosolygott egy londoni stadionban. (Fotó: WPA Pool/Getty Images)

A hercegné barátai szerint Katalinnak pihennie kellene – olvasható egy külföldi bulvármagazin címlapján. Az aggódó lap képszerkesztője, biztos ami biztos, meghúzta kicsit a retust, hogy senki se vonja kétségbe a hercegné kimerültségét. Az eredmény egy jócskán megöregített Katalin, akit ide kattintva tudsz megnézni.

“Vagy főzőműsor van vagy énekelnek. Ez a kettő” – Pásztor Erzsi kicsit kiakadt a tévéműsorokon

A Mondd el Tatár Csillának! című műsor új, második évadának vendége Kiss Ramóna után Pásztor Erzsi volt. A művésznő olyan dolgokat fogalmazott meg, ami már sokat lelkét nyomhatta. Az alábbi cikkben videón is meghallgathatod Pásztor észrevételeit. 

Placido Domingo szerint félreértették a bocsánatkérését

A szexuális zaklatással vádolt operaénekes visszavonta két nappal előtti közleményét, amelyben bocsánatot kért az őt vádló nőktől, és kiadott egy újabb közleményt. Részletek itt.

Milla Jovovich annyira cuki képet mutatott a legidősebb és a legfiatalabb lányáról, hogy nem győzzük nézegetni

Fotó: Kiyoshi Ota/Getty Images

Alig egy hónappal ezelőtt született meg Milla Jovovich harmadik gyermeke, akiről a büszke mama most legidősebb testvérével közös képet posztolt. Jovovichot eléggé elragadták az érzelmek, a fotó melletti írásában szeretetteljesen lelkendezett gyermekeiről. A fényképért és a szövegért ide kell kattintani.

Taylor Swiftet új klipjében teljesen felismerhetetlenre, férfivá maszkírozták, és jól beszóltak Leonardo DiCapriónak

A The Man című számban Swift a férfiak uralta világról énekel, ezért bújt ő maga is egy férfi bőrére. A klip két szempontból különösen érdekes: egyrészt az énekesnő maszkja igazán remekül sikerült, másrészt a videó erősen kritikus Leonardo DiCaprióval szemben. Ha érdekel a felvétel, akkor ezt a cikket ajánljuk a figyelmedbe.

Ez is érdekelhet

képcím

Így tér vissza betegségéből III. Károly király

képcím

Fotókon a rákkal küzdő III. Károly, húsvéti eseményen jelent...

képcím

Károly király első beszéde Katalin hercegné diagnózisa óta:...