A bükki füvesember felajánlotta tudását a kormánynak a magyar szaporulat növelése érdekében

Startlap - Startlap
Szabó György szerint módszere segítségével 5-6 év alatt elérhető lenne, hogy több gyerek szülessen, mint ahány ember meghal, ezért levelet írt a miniszterelnöknek és a családügyi államtikárnak.

A bükk­szent­ke­resz­ti Szabó György, vagyis a bükki fü­ves­em­ber levélben ajánlotta fel tudományát a gyógynövényekről Orbán Viktornak és Novák Katalinnak annak érdekében, hogy támogassa a hazai népesség fogyása ellen tett intézkedéseiket – számolt be a Ripost. A családügyi államtikár sajtóirodáján elmondták, hogy a leveleket megkapták, és foglalkoznak Gyuri bácsi javaslatával.

Szabó György szerint pár éven belül megállíthatnák a népességfogyást, és 5-6 év múlva már a születések száma magasabb lenne a halálozásokénál, amennyiben a kormány családtámogatási rendszere mellett az általa kifejlesztett Babaváró programot is alkalmazná a kormány.

Egyre gyakoribb, hogy az orvosok nem találnak rá okot, miért nem fogan meg a hőn áhított baba az adott párnál. Meggyőződésem szerint ilyen esetekben a stressz és az élelmiszereinkben, a környezetünkben lévő rengeteg káros anyag, kemikália az akadálya a fogantatásnak. (…) Még a fülemben cseng, amit gyerekkoromban hallottam Albina nénitől, a bábától. Ő mindig azt mondta a gyermekre vágyó pároknak: tisztítsátok meg magatokat, testileg-lelkileg készüljetek fel, és akkor megfogan, meg is marad a baba! Nagymamám, aki megtanított a gyógynövények használatára, ilyenkor különböző teák fogyasztását javasolta. A másik ok, amiért némely asszony nehezen vállalkozik a második, harmadik babára, az a szülés nehézsége. Erre is van segítség: ha két héttel a szülés előtt málnalevél teát iszik az áldott állapotban lévő nő, akkor könnyebben fog szülni

– fejtette ki a gyógynövények 91 éves szakértője. A füvesember azt is elmondta, hogy tudása nem a saját tulajdona, “hanem az egész magyar népé”, és ezért szeretné azt a lehető legtöbb emberrel megosztani.

Ez is érdekelhet

képcím

Kásler elmondta, kiknek kellene felvenni a negyedik oltást

képcím

Árstop: megérkezett a hivatalos, pontosított rendelet, kiderült...

képcím

Hamarosan a központi időpontfoglalóban is regisztrálhatsz a...