A búcsúkoncertre már nem kerülhetett sor: így élt Kóbor János, az Omega frontembere

Startlap - Startlap
1962-ben a próbaterem hiánya és egy különös terv hívta életre az Omegát. Bulvárösszefoglaló.

Fortepan/Szalay Zoltán[/caption]

A búcsúkoncertre már nem kerülhetett sor: így élt Kóbor János, az Omega frontembere

Gátfutónak készült, majd egy sérülés az építészet felé terelte a sporttól, diplomája is ebből született és komoly hivatástudattal vágott bele a szakmába. Csakhogy közben a zenekari sikerek is egyre jelentősebbek lettek, már a gimnáziumban saját együttesével játszott. Aztán 1962-ben a próbaterem hiánya és egy különös terv hívta végül életre az Omegát. Kóbor János december 6-án, 78 évesen súlyos koronavírus-fertőzést követően elhunyt. Bővebben.

Müller Cecília megosztotta anyukája karácsonyi sütireceptjét

Az országos tiszti főorvos új szerepben tündököl a nyugdíjasok ingyenes magazinjában: elmesélte, hogyan teltek az ünnepek gyerekkorában családja körében, majd bemutatta, hogy készül náluk a kávés fatörzstorta, és mindenkinek jó étvágyat kívánt. Részletek.

Szandi Görög Zitának: “Miért beszélsz velem úgy, mint egy hülye gyerekkel?”

Szandi úgy gondolta, jó ötlet mosolygós arccal díszíteni a desszertet, de nagyobbat nem is tévedhetett. A kedélyes párbeszédre természetesen A Konyhafőnök VIP-ben került sor. Videó.

Horváth Éva “meghitt” babás képén csak a melleit látják a kommentelők, nem véletlenül

YouTube/Liluland

“Szerintem számtalan olyan képed van, amit elkészíthettél volna így, vászonkép formában, de nem ezt”

– írja egyikük, és nehéz lenne vele vitába szállni a felvetéssel. Katt ide a fényképért, és rögtön megérted, miért.

Ilyet se láttunk még: Sebestyén Balázs, a felesége és a Mikulás egy közös fotón

Balázs híres arról, hogy gondosan óvja magánéletét, gyerekei arcát gyakorlatilag sosem mutatja meg, de Horváth Viktóriát sem láthatjuk túl gyakran. Aztán megérkezett a Télapó, és kicsit lazult a szigor. Fotó.

Ördög Nóra reméli, az akarattyaiakat nem zavarja, hogy 10 milliós jégpályát épített, amin ingyen korcsolyázhatnak

A pálya kialakítása tízmilliós tétel volt, és csak az áramfogyasztás több millióba kerül. Ördög Nóráék szponzorok segítségével igyekeznek finanszírozni a létesítményt. Fotók és további részletek itt.

Meglepő üzenettel válaszolt a Madách Színház a teátrumtól távozó Polyák Lillának

A művésznő 20 év után hagyja ott a Madách színpadát, és habár diplomatikusan kommentálta a hírt, bejelentéséből úgy tűnt, az elválás nem volt mentes a konfliktusoktól. A színház közleményt adott ki. Íme.

Csobot Adélnál maga a Mikulás se készül jobban december 6-ára: “Hajnali 3-ig melózok, mert nagyon nem mindegy, hogyan van feldíszítve”

Egészen kilencéves koráig hitt a Télapóban, minden évben levelet írt neki. Azóta már saját családjában is a régi hagyományaikat követi, és mindent megtesz annak érdekében, hogy a gyerekei számára is meghatározó legyen az élmény. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket olvasd el.

A Nagy Ő: Megjelent egy ex, azonnal kidobták a játékból, és egy zsoké, aki magáról szerényen csak úgy fogalmazott, “még okos is vagyok emellett a test mellett”

Vasárnap este elindult a párkeresős ősreality új évada, amelynek főszereplője, Tóth Dávid mintha papírról olvasná a szövegét, de aggodalomra semmi ok, mert bőven kárpótolja a nézőket az érte jelentkező nők sora. Itt van például Kohán Anita, a “szerény, visszahúzódó” lány, aki korábban randizott az olimpikonnal, és miután dobták, úgy gondolta, jó ötlet a műsorban “bizonyítani”, hogy képes “20 lány ellen is harcolni a boldogságért”. Anita egy egész szerelmes interjút adott, és 3,5 órát töltött azzal, hogy elkészítse Tóth kedvenc kajáját, mielőtt rátör. A képernyőről viszont sajnos percek alatt eltüntették.

TV2

Anita lelkes nyilatkozata itt olvasható, a kevés, de annál kellemetlenebb jelenet, ami jutott neki Tóth Dáviddal, ide kattintva pörgethető végig. Sikeresebben szerepelt a 21 éves Alexandra, akit a nők utálnak, a férfiak félnek tőle, de nem érti, miért, hiszen “a szilikon nem harap”. Videó.

Hódi Pamela: Számomra felfoghatatlan, hogy egy nő hogyan nem érti azt meg, hogy Berki Natasa Zselykének van egy édesanyja, aki él

Amikor megkérte Berki Krisztián új feleségét, hogy kevesebbet posztoljon a lányáról, lehülyézték – állítja Hódi. Bővebben.

Ez is érdekelhet

képcím

"Tényleg arra vártál, hogy bejön?" - Vadon Jani nélkül indult a...

képcím

Vadon Jani 15 év után otthagyja Balázsékat

képcím

Müller Cecília a szűrővizsgálatokról: napirendre kell tűzni a...