96 éves lett II. Erzsébet - 70. éve ül a brit trónon

Startlap - Startlap
Az is kiderült, miként is ünnepli a brit uralkodó a születésnapját. Bulvárösszefoglaló.

96 éves lett II. Erzsébet: senki sem uralkodott még ilyen hosszú ideig a brit trónon, mint ő

Különleges fotókkal köszöntötték Erzsébet királynőt a korona hivatalos oldalain. Őfelsége ma ünnepli a 96. születésnapját, ennek apropójából a közösségi oldalain már tegnap megjelent róla egy múlt hónapban készült fotó, melyen két kedvenc pónijával látható a Windsori kastély udvarán. Ha megnéznéd, ide kattints.

A Mattel játékgyár is fejet hajtott az uralkodó platinajubileuma alkalmából, mégpedig egy II. Erzsébetet formázó Barbie babával, amelyen a királynő elefántcsontszín ruhát visel. A fotót itt találod.

Kiderült, ki lesz a következő A Nagy Ő

Fotó: Getty Images

A Story megtudta: a TV2 újabb nagy dobásra készül! A csatorna választása nagy meglepetés, annál is inkább, mert eddig sokan úgy tudták, a „Nagy Ő” párkapcsolatban él. Kiről van szó? Innen kiderül.

“49 évesen is jöhet még szerelem” – exkluzív interjú Sugár Ágnessel

Jó ideje eltűnt a televízió képernyőjéről, de a mai napig felismerik, megszólítják. Vajon mi minden történt Ágival az elmúlt években? Hol van? Mit csinál? Hogyan él? Kiderül a 24.hu podcastjából, itt.

Kaszás Attila fia, a 17 éves Jancsi örökölte apja tehetségét

Kaszás Attila egy héttel a 47. születésnapja után, 2007. március 23-án hunyt el tragikus hirtelenséggel. Közeli barátja, Szarvas József Kossuth-díjas színész nemrég a Blikknek elárulta, hogy Attila fia, Jancsi nemrég egy versmondó versenyre készülve a segítségét kérte. Részletek.

Járai Máté: A monogámia az egy teljesen beteges elképzelés

Járai Máté és felesége, Kíra nyitott házasságban él, ebből nem csináltak titkot, többször is nyilatkoztak arról, hogyan is kell ezt elképzelni a gyakorlatban. A színész minap az IstenEst adásában is mesélt arról, hogy mikor csalták meg először egymást, és miért döntöttek a nyitott házasság mellett. Innen te is megtduhatod.

Üzent G.w.M azoknak, akik az új luxusautója miatt háborognak

Sokan háborogtak amiatt, mert G.w.M a napokban egy több tízmilliós luxusautóval pózolt, amit a Blikk információi szerint valószínűleg nem bérel, hanem meg is vett. A rapper nem maradt adós a válaszreakcióval, amit ebben a cikkben olvashatsz el.

Kiss Anna Laura az anyaságról: “Ösztönből csinálok mindent, olyan, mintha mindig is jó lettem volna ebben”

Kisfia születése után hamar visszatért a színjátszáshoz. Kiss Anna Laurát az RTL Klub új sorozatában láthatjuk újra képernyőn. A színésznő az nlc-nek mesélt a forgatásról, és arról, hogyan éli meg az anyaságot. Interjú.

Deák Bill Gyula elmondta, milyen állapotban van nemrég műtött felesége

MTI/Kovács Attila

Deák Bill Gyula és a felesége nagyon komolyan vették a koronavírus miatti intézkedéseket, szinte ki sem mozdultak otthonról, így a betegség sem döntötte le őket a lábukról. Nemrég azonban rosszindulatú daganatot diagnosztizáltak a zenész feleségénél, akit meg is kellett műteni. Marika állapotáról itt olvashatsz.

Zalatnay Sarolta ilyen “temetést” szeretne

Zalatnay Sarolta nem változtatna semmit az életén, nem bánt meg semmit, és a halál gondolatával annyira megbékélt, hogy sokszor csak úgy gondol rá, hogy akkor majd újra találkozik édesanyjával. Arról is van elképzelése, hogy mi történjen testével a halála után. Ebben a cikkben elmondja.

A Mystery Gang frontembere végignézte, ahogy a rendőrök házkutatást tartanak a lövöldöző A$AP Rockynál

Egri Péter éppen A$AP Rocky és Rihanna szomszédságában szállt meg Los Angelesben, és tegnap reggel arra lett figyelmes, hogy rendőrségi akció zajlik a villánál. A nem mindennapi jelenetről természetesen fotót is készített, amit ezen a linken nézhetsz meg.

 

Címlapkép:  MTI/AP/Alastair Grant

Ez is érdekelhet

képcím

Bors: Megszületett Kulcsár Edina és G.w.M kislánya

képcím

Ember, most jövök az év bulvárhíreivel! Kulcsár Edina és G.w.M...

képcím

Jáksó László egy szőrös fenékhez hasonlította Sebestyén...