60 koronavírus-fertőzöttet találtak a Rózsa utcai idősotthonban

Startlap - Startlap
A rossz hírt Budapest főpolgármestere személyesen jelentette be. Esti hírösszefoglaló.

Újabb idősotthonba tört be a koronavírus

Karácsony Gergely személyesen közölte a rossz hírt közösségi oldalán szombat délután. Budapest főpolgármestere felszólította a kormányt, hogy minden idősotthonba vezessék be a kötelező jellegű koronavírus-szűrést. További részletek idekattintva.

Nyilatkozott az elbocsátott kórházigazgató

Kásler Miklós emberierőforrás-miniszter váratlanul leváltotta a székesfehérvári Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház főigazgatóját. A 24.hu-nak sikerült megszólaltatni Csernavölgyi Istvánt, az eset főszereplőjét, akinek a nyilatkozatát innen érheted el. 

Elbocsátott székesfehérvári kórházigazgató: itt az Emmi magyarázata

Csernavölgyi István leváltására a minisztérium is megpróbált magyarázatul szolgálni, bár az illetékesek nem bocsátkoztak részletes elemzésbe az üggyel kapcsolatban. A kattintás után itt te is megtudhatod a válaszukat. 

Orbán Viktor: Jobban vagyok, mint érdemlem

Fotó: MTI/Máthé Zoltán

Nem is akárhol mondta mindezt a miniszterelnök, hanem éppen egy kórházban tett látogatás során. Hogy merre is járt Orbán Viktor, amikor az ominózus kijelentést tette, az idekattintva fog azonnal kiderülni. 

Egy ismeretlen 50 ezer forintot érő ételutalványt adott mindenkinek egy amerikai városban

Az Iowa államban található Earlham településének polgármestere a hír hallatán egyszerűen elsírta magát. Ő sem tudja ki az illető, aki reményt adott a koronavírus-járvány miatt bajba került embereknek. A sztori errefelé fog még jobban kiteljesedni. 

A Veszprém kézilabdacsapatának egyik játékosa is elkapta a koronavírust

Mivel a Magyar Kézilabdaszövetség lemondta az idényt, így a csapat vezetősége úgy döntött, hazaengedi a játékosokat. A nem várt fordulat – melyet ebben a cikkben ismerhetsz meg – ezután következett be.

A HÉV elé ugrott egy taxis, miután elgázolt egy motorost

MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba

A sofőr elütötte a motorkerékpárost, akinek sérülései első látásra halálosnak tűnhettek, azonban messze nem így volt. A megdöbbentő történetről ebben a cikkben tudható meg minden részlet.

A koronavírus ausztriai melegágyaként emlegetett tiroli település polgármestere szerint nem történt mulasztás

A helység vezetését azzal vádolják: felelősek azért, hogy Európa jelentős részében elterjedt a koronavírus. Nem véletlenül van így, idekattintva fog a történet kellően kiteljesedni.

Kecskeméten már kijárási tilalmat emlegetnek

A város polgármestere, Szemereyné Pataki Klaudia közösségi oldalán azt írta, pénteken a Margaréta otthon egyik lakója “kiszökött és elment vásárolgatni”. Hogy miként is érintené Kecskemétet a kijárási tilalom, az ebből a cikkből tudható meg.

Ez is érdekelhet

képcím

"El kell foglalnunk Brüsszelt" - Orbán Viktor kiadta választási...

képcím

Orbán: Ezt most túlzásnak érzik a hallgatók, de nem túlzás

képcím

Folytatódhat Orbánék konferenciája Büsszelben