444.hu: Megérkezett az Orbán család harmadik generációja a bányaiparba

Startlap - Startlap
Magyarország egyik legnagyobb nyereséggel dolgozó bányászati cégnek új ügyvezetője van: az 1987-es születésű Orbán Dávid, a miniszterelnök unokaöccse. Esti hírösszefoglaló.

444.hu: Megérkezett az Orbán család harmadik generációja a bányaiparba

Orbán Dávid személyében új ügyvezetője van Magyarország egyik legnagyobb nyereséggel dolgozó bányászati cégnek, ami éppen Orbán Viktor édesapjának tulajdona. Az 1987-es születésű ifjú Orbán minden jel szerint a miniszterelnök unokaöccse, aki fiatal kora ellenére több céget tulajdonol. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket olvasd el.

100 kilométeres széllel csapott le a hóvihar a Dunakanyarra

A brutális havazást a prédikálószéki kilátóból dokumentálták. Videó.

A Nemzeti Választási Irodának több hét kell, hogy összeszámolják az ellenzéki népszavazás aláírásait

“Jogi akadálya egészen biztosan nincs annak, hogy április 3-án meg lehessen tartani a népszavazást ezekről a kérdésekről is” – közölte Karácsony Gergely. Míg az ellenzéknek egyetlen éjszaka is elegendő volt a szignók átnézésére, a kormányszerv azt állítja, a több héten át tartó számolgatáshoz is kapacitásbővítésre lesz szükség. Bővebben.

“Sikeres vizsgáért hívja a Fideszt” – Völner Pál arcképével “adott fel” apróhirdetést a Momentum

Sajnos ez a rendkívüli ajánlat csak április 3-áig lesz elérhető, hiszen a kormányváltás után erre már nem lesz lehetősége senkinek

– fogalmazott a párt a plakátkampány kapcsán, amelyet a fővárosi egyetemek környékén indítottak el. Fotók és további részletek itt.

Megvan a 2022-es Budapest Pride időpontja

MTI Fotó: Máthé Zoltán

A szervezők mindenkit várnak, akik “egy olyan demokratikus országban szeretnének élni, ahol minden leszbikus, meleg, biszexuális, transznemű és queer ember szabadon és biztonságban élhet“. További információkért katt ide.

Melyik élelmiszerboltban fogadják el a Szép-kártyát?

Februártól elsejétől négy hónapon át a Szép-kártya bármelyik zsebéből vásárolhatunk élelmiszert. Az elfogadóhelyekről erre a linkre kattintva tájékozódhatsz.

Csalókra figyelmeztet a NAV: kamuhonlapot csináltak, a bankkártyád a tét

Megjelent az interneten egy weboldal, amely hasonlít a Nemzeti Adó- és Vámhivatal valódi oldalára, de súlyos következményekkel járhat, ha összetéveszted az igazivalRészletek.

Karikó Katalin felajánlotta pénzjutalmát a Debreceni Egyetemnek, ahol visszaadták édesanyja járását

A kutatóbiológus az első a Debrecen Díj 18 éves története során, aki felajánlja az elismeréssel járó összeget. Karikó Katalin az intézmény biomechanikai laboratóriumát, valamint a tehetséggondozással foglalkozó Nemzeti Tudós Akadémiát támogatja. Bővebben.

Navalnij alapítványa félezer fotót közölt Putyin állítólagos palotájáról

Az orosz elnök körüli oligarchák által finanszírozott épületnek már az alapterülete is irgalmatlanul nagy, 18 ezer négyzetméter. De a novicsok idegméreggel kis híján meggyilkolt ellenzéki aktivista szervezete szerint az ingatlannak még saját színháza, temploma, sőt, ízlés párosításként rúdtáncos szobája is van. Galéria.

Média1: Márciusban Magyarországon is lecserélhetik az HBO Go-t

Illustration by Jakub Porzycki/NurPhoto via Getty Images

Lényegesen nagyobb tartalommal érkezik az HBO Max – állítja a portál, az HBO Magyarország PR menedzsere egy sejtelmes bejelentést tett a hírrel kapcsolatban. Részletek.

(Címlapkép: MTI Fotó/Beliczay László)

Ez is érdekelhet

képcím

Ide utazott Putyin az ellene kiadott elfogatóparancs másnapján -...

képcím

Karácsony: A tavasz mindig legyőzi a telet

képcím

Nagy Fidesz előnyt mért két közvélemény-kutató szervezet is