Kiemelt Hírek 2020. november 16.

40 év múlva így néz ki Gáspár Laci és felesége

Startlap Kiemelt Hírek 2020. november 16.
Erzsébet királynő pedig egy 72 évvel ezelőtt készült fotóval tarol a neten. Bulvárösszefoglaló.

40 év múlva így néz ki Gáspár Laci és felesége

Könnyek közt ölelte egymást a 25 évvel, majd a 40 évvel öregebb Gáspár Laci és felesége, Niki az Életünk története harmadik adásában. A hat éve házas párost nagyon felkavarta, mikor találkoztak a későbbi énjükkel. A fotót itt nézheted meg.

A Konyhafőnökben még nem volt ennyi sírás, mint most

Nem vicceltek a séfek, amikor azt mondták a sztárversenyzőknek, hogy még csak most jön A Konyhafőnök VIP neheze. Soha ennyien nem készültek ki, mint az idei évadban. Végül összeálltak a csapatok és a héten kezdődik a kiképzés. A lenti előzetesből kiderül, hogy bőven lesz még sírás és kiborulás.

Bach Szilvia leosztotta Sebestyén Balázst: „Ha műveltségi vetélkedőre kérnek fel, ne vállald el”

Sebestyén Balázs tudta, hogy Bach Szilvia van az álarc mögött, mégis belepirult a leleplezésbe. Íme, az Álarcos énekes legkínosabb jelenete, a felvételért ide kattints.

Erzsébet királynő 72 évvel ezelőtt készült fotója tarol a neten

Sergey Guneev / Sputnik / Sputnik via AFP

Szombaton ünnepelte Károly herceg a 72. születésnapját. Természetesen maga Erzsébet királynő is boldog szülinapot kívánt fiának, méghozzá egy elképesztően cuki (már-már negédes) babafotó kíséretében, amit itt nézhetsz meg.

Nagy Bandó András hónapok óta kényszerremeteként él a koronavírus miatt

Elzárta magát a külvilágtól, és kislányát sem engedi iskolába a koronavírus miatt Nagy Bandó András. A humorista maga mesél az önkéntes remeteségéről a lenti cikkben.

Majkát lelkileg is megviseli a koronavírus

Majka másodszor került korházba a koronavírus miatt. A rappert lelkileg is megviseli a betegség. Részletek.

Ilyen volt a fiatal, szexista üzletember Donald Trump – galéria

Életképek Donald Trump korábbi éveiből, amikor még üzletemberként versenyzett a hatalomért és a sok pénzért. 

Aggódnak a rajongók Szabó Ádámért

Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu

Jó barátságot kötött a Sztárban Sztár forgatásai alatt Szabó Ádám és Curtis. A két előadó már egy közös dalon is dolgozik, ám a rajongók annyira nem örülnek, hogy ilyen jó a viszony köztük. Részletek.

Farm VIP: óriási balhé lett Sebők Vili csalásából

Vasárnap este kezdetét vette a Farm VIP, ahol kettő, hírességekből álló csapat versenyez egymással, a végén viszont csak egy maradhat. Rögtön a nyitó adásban azonban meglepő dolog történt: Sebők Vili sokkal gyorsabban teljesítette a feladatot az akadálypályán, mint a többiek. És nem véletlenül. Ha érdekel, mi történt, amitől az ellenfél csapata rettenetesen kiakadt, ebből a cikkből megtudhatod.

VV Vivi máris megsértődött, ez látszott is rajta

Szombaton elkezdődött a 10. Való Világ, a második adásban pedig már megvolt az első sértődés. Na de mivel bántották meg a villalakók VV Vivit? Innen kiderül.

Keresés az oldalon