Kiemelt Hírek 2018. június 30.

4 különleges fesztivál még idén nyáron, amit ne hagyj ki

Startlap Kiemelt Hírek 2018. június 30.
A nyári fesztiválszezon tartogat néhány valódi csemegét. A nagy, neves fesztiválok mellett egyre népszerűbbek a kisebb, sétálós-borozós-beszélgetős és a rétegigényeket kielégítő, speciális fesztiválok is. Szerencsére minden nyári hétvégére esik egy, csak legyen elegendő kedv és spiritusz meglátogatni őket!

Már a nyár felénél tartunk, de az igazi zúzás csak most kezdődik.

Ha unod a Sziget fesztivált, a Balaton Soundot vagy a Voltot, akkor ez a cikk neked szól: ajánlunk négy kisebb, de annál különlegesebb fesztivált, amit egyszer az életben mindenképpen próbálj ki.

Humbákfölde

Már a neve is különös. Igen, ezen a fesztiválon nyomokban Tibi atyát lehet megtalálni. A zene és a hangulat mellett természetesen elengedhetetlen szereplője lesz az eseménynek a boroshordó is, Tibi atya, az iszákos socialmédia-pap kedvére.

Június 21-23., Tiszafüred

www.humbakfolde.hu

Woodstock az Ugaron

Sokat elárul erről a fesztiválról, hogy kovásza és fő szervezője az Anna and the Barbies zenekar. A helyszín Ópusztaszer, a jelleg: összművészeti, természetes és érintetlen. A fellépők közt ott találhatjuk a Vad Fruttikat, Péterfy Borit, a Hyperkarmát és az Ivan and the Parazol együtteseket is.

Július 4-7., Ópusztaszer

 

https://www.facebook.com/woodstockazugaron

Ördögkatlan Fesztivál

Minden évben izgalmas, minőségi programok, szívből játszó fellépők, jó borok, kiváló társaság jellemzi. A Villányi-borvidék pedig önmagában is nagyon jól hangzik.

Július 31-augusztus 4., Nagyharsány – Kisharsány – Villányköves – Beremend

www.ordogkatlan.hu

Panyolafeszt

Három feledhetetlen nap az érintetlenség és harmónia – no és a szilva – hazájában. A zenei programokon kívól kupicázás, kenuzás, bringatúra és a feledhetetlen zsibvásár, avagy Lom-nap Imi udvarában.

Augusztus 2-4., Panyola

www.panyolafeszt.hu

 

 

Keresés az oldalon