30 év börtönt kapott első fokon Böjte Csaba gyermekotthonainak volt nevelője

Startlap - Startlap
A megrázó esettel kapcsolatban már a ferences rendi szerzetes is megszólalt. Esti hírösszefoglaló. 

30 év börtönt kapott első fokon Böjte otthonainak volt nevelője

Egy szerdai, elsőfokú ítéletében a Csíkszeredai Bíróság minden vádpontban bűnösnek találta Böjte Csaba erdélyi gyermekotthonainak egyik volt nevelőjét. A megrázó ügyről itt lehet többet megtudni. Azóta egyébként Böjte is nyilatkozott a botrányról. 

NoÁr: Sosem kértem és nem is kaptam állami támogatást

Hoppál Péter kultúráért felelős államtitkár a Pestisrácok videójában arról beszélt a minap, hogy a NoÁr művésznevű Molnár Áront milliókkal támogatta az Emberi Erőforrások Minisztériuma. A színész mindezt tagadta, és jogi következményekről beszélt. Részletek

Csak fizetésekre 777 milliót költött tavaly az Alapjogokért Központot működtető cég

Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

Ha csak az alkalmazottakra ment volna el a pénz, a 37 dolgozó fejenként és átlagosan annyit keresett volna, mint egy államtitkár: havi bruttó 1,75 milliót. Ebből a cikkből minden kiderül. 

Újabb karcsúsítás: megszűnik a nyomtatott Figyelő és Világgazdaság

Minderről szerdán Csermely Péter, a Mediaworks tartalomfejlesztésért felelős vezérigazgató-helyettese beszélt a lapok munkatársai előtt. Hogy miért is kellett meghozni ezt a döntést, az ide kattintva fog kiderülni. 

Új országos hőmérsékleti rekordot hozott a hőhullám

A hőhullám csúcsához közeledve hazánk több pontján rendkívüli magasságba emelkedett a hőmérséklet szerda délután, megdőlt a napi országos melegrekord. Itt meg is mutatjuk, melyik városban. 

Magára talált a forint

Kiderült, Szlovákiában miért nincs benzinhiány

Míg itthon jó néhány kút ellátási problémákra hivatkozva semmilyen üzemanyagot nem ad, Szlovákiában ez nem probléma. Persze ott nincs is hatósági ár. De nem csak ezért nincs benzinhiány. Mutatjuk

A Lidl korlátozást vezetett be a vécépapírra

Fotó: Beata Zawrzel/NurPhoto via Getty Images

Újabb termékek esetén korlátozza a Lidl a megvásárolható mennyiséget a magyarországi boltjaiban. Több papíráru és konzerv is a listára került. Részletek

Háromra emelkedett az alcsútdobozi tragédiában elhunyt fiatalok száma

Egy fiatal nő és egy férfi már a helyszínen meghalt, és a kórházba szállítást követően most elhunyt a harmadik fiatal is, aki a kocsiban ült. Az halálos balesetről ez a cikk számol be. 

 

Címlapkép: Getty Images

Ez is érdekelhet

képcím

Hegedüs Zsuzsa: Nincs baj azzal, hogy Orbán Viktor sikerre akarja...

képcím

40 fok fölötti hőmérsékletet is hozhat a közelgő hőhullám

képcím

Szabó Zsófi interjút adott: "Kifelé már évek óta nem mutattam,...