27 milliárdot ér a szuperjacht, amin Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea vakációzik

Startlap - Startlap
Megtalálta a NER-es vállalkozók legújabb zászlóshajóját a 444. A portál fotókat is készített a jachtról a Földközi-tengeren.

“Olyan ez, mint az infláció, egyre csak nő” – írja a 444.hu a ROSE D’OR nevet viselő szuperjachtról, amit először június 27-én vették igénybe a NER-es vállalkozók. Az új jacht 23 százalékkal hosszabb, mint elődje.

A portál a Földközi-tengeren készített felvételeket a jachtról az elmúlt hetekben, a képeken Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea is látható. A 444.hu videóján megcsodálható az új építésű szuperjacht, aminek az ára 75 millió dollár, azaz körülbelül 27 milliárd forint.

A portál írása szerint a jacht az elmúlt időszakban járt Máltán, majd Szicílián, július 31-én reggel érkezett Nápolyba, onnan délután már Mészáros Lőrinc gyerekeivel a fedélzetén indult el Amalfi irányába. Augusztus 2-án járt Positano alatt, este Salernónál, másnap újra Nápolyban, ahol augusztus 3-án délután csatlakozott Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea. Rögtön el is indultak Caprira.

A 444 cikke szerint a szuperjachtból összesen hármat építettek eddig. “62 méter hosszú, a csúcssebessége 18 csomó. Hat kabinja van 12 vendég fogadására, a legénység a kapitánnyal együtt 13 fős is lehet. Hatótávolsága 5000 tengeri mérföld, ehhez tele kell tölteni 130 000 literes dízeltartályát.”

Címlapfotó: Vörös Szilárd/Central Fotóarchívum

Ez is érdekelhet

képcím

Kitüntették Mészáros Lőrincet, Felcsút díszpolgára lett

képcím

A MÁV Mészáros Lőrinc cégét okolja, amiért nem indul el a...

képcím

Kérjen részletfizetést a NAV-tól, üzente Semjén Iványinak - A...