Hogyan szüreteljük a birset, hogy sokáig eltartható legyen?
A birs hazánkban is hagyományosan termesztett gyümölcs, amely főként feldolgozott formában népszerű.
Szüretelése azonban külön odafigyelést igényel, mivel érettsége és felhasználhatósága szoros összefüggésben áll a betakarítás idejével.
agroforum.hu3 hónapja
Még több friss hír
Döbbenetes számok: 270 milliárd forint vált köddé az MNB-alapítványok vagyonából
portfolio.hu14 órája
Töltés
Hangos lapszemle
Kapcsolódó hírek
Kisimulnak a ráncai, ha meglátja, mennyibe kerül egy euró
mfor.hu3 órája
OTP közös bankszámla: mire jó, és hogyan működik?
biztosdontes.hu4 órája
Öntözés nélkül termett 14 tonnás kukorica Borsodban, utánajártunk a csodának
agroforum.hu6 órája
Már nem a KRÉTA az üzenőfelület, meg is sínyli az állampapírpiac
privatbankar.hu19 órája
A választás után is pénzüknél maradnak a NER milliárdosai
mfor.hu5 órája
Véget ér egy korszak: tíz tévécsatorna szűnik meg Magyarországon
forbes.hu21 órája
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva