Fermentálás otthon: egészséges savanyúság lilakáposztából
A fermentálás az egyik legősibb és legkíméletesebb tartósítási eljárás, amely nemcsak meghosszabbítja a zöldségek eltarthatóságát, hanem kedvezően hat azok beltartalmi értékeire is.
A lilakáposzta különösen alkalmas erre a technológiára, hiszen magas C-vitamin-, antioxidáns- és ásványianyag-tartalommal rendelkezik.
agroforum.hu4 órája
Még több friss hír
Rekordot dönt a BYD – Milliárdos fejlesztések mellett 4,18 millió autó készült el idén
tozsdeforum.hu1 órája
Itt a One karácsonyi ajándéka, 1,7 millió ügyfél jogosult rá: itt vannak a részletek
penzcentrum.hu1 órája
Új világ jön Trump húzása miatt? - Megállapodást kötött a gyógyszergyártó óriásokkal
portfolio.hu14 órája
Töltés
Hangos lapszemle
Kapcsolódó hírek
Padlógázzal tér vissza Magyarországra a legendás telefonmárka
forbes.hu6 órája
27 milliárdért vett valaki OTP-részvényt, a vevő ismeretlen
444.hu15 órája
A németországi bevándorlók keresete öt év alatt 48 százalékkal nő
piacesprofit.hu18 órája
Bűnözőknek áll a világ: milliárdok tűntek el, mégis kiengedik a börtönből
bitcoinbazis.hu23 órája
Megszólalt Orbán Viktor Magyarország EU-tagságáról
portfolio.hu15 órája
Megnéztük az ország legolcsóbb karácsonyi vásárát
telex.hu16 órája
Gáspár Győző kilenc nyelven beszél?
digitalhungary.hu18 órája
Orbán: vétójog vagy semmi. Kifele kacsintgat az EU-ból?
forbes.hu20 órája
Három óráról negyvenegy percre csökkent a vasúti menetidő
transpack.hu22 órája
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva