EU-s szigorítás nehezíti a gabonatermesztők dolgát
Az anyarozs (Claviceps purpurea) egy rendkívül szívós gabonabetegség, amely minden kalászos növényt képes megfertőzni.
A gomba toxinjai, az úgynevezett ergotalkaloidok, hőálló vegyületek, amelyek sütés vagy főzés után is jelen maradnak.
Hosszabb távú fogyasztásuk súlyos egészségügyi kockázatot jelent: idegrendszeri zavarokat, keringési problémákat
agroforum.hu4 hónapja
Még több friss hír
Hangos lapszemle
Kapcsolódó hírek
Gigászi fordulat a pénzpiacokon: a 2008-as válság óta nem történt hasonló
igenyesferfi.hu8 órája
Miért lesz 2026 fordulópont a munka világában?
piacesprofit.hu14 órája
Zárolt orosz vagyon: a hitelminősítő is reagált Brüsszel döntésére
privatbankar.hu16 órája
Egyre nagyobb fordulat bontakozik ki a forintnál
portfolio.hu18 órája
Kockázatos és kiszámíthatatlan az arany, de újra csúcsot döntött
telex.hu21 órája
A zöldségfélék helyes trágyázása négy pillérre épül
agroinform.hu11 órája
Búcsút intenek keleti szomszédunknak a svédek
privatbankar.hu16 órája
Bod Péter Ákos: 2025 a forint éve
mfor.hu20 órája
Egy kattintás, és oda a pénz: így vadásznak ránk az online csalók az ünnepek alatt
piacesprofit.hu20 órája
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva