EU-s szigorítás nehezíti a gabonatermesztők dolgát
Az anyarozs (Claviceps purpurea) egy rendkívül szívós gabonabetegség, amely minden kalászos növényt képes megfertőzni.
A gomba toxinjai, az úgynevezett ergotalkaloidok, hőálló vegyületek, amelyek sütés vagy főzés után is jelen maradnak.
Hosszabb távú fogyasztásuk súlyos egészségügyi kockázatot jelent: idegrendszeri zavarokat, keringési problémákat
agroforum.hu4 hónapja
Még több friss hír
Vége a trükközésnek: sokmilliárdos pofont kapott a Mercedes a dízelbotrány végén
portfolio.hu6 órája
Karácsonyi sokk a kereskedelemben: most először fizethetünk kevesebb helyen bankkártyával
biztosdontes.hu19 órája
Töltés
Hangos lapszemle
Véget ér egy korszak: tíz tévécsatorna szűnik meg Magyarországon
forbes.hu12 órája
Veszedelmes állatok jelentek meg a Balatonnál, elkezdődött a lemészárlásuk
agroforum.hu16 órája
Olyan történt a Penny, a Lidl, és az Aldi üzleteiben, amit idén még nem tapasztaltunk
privatbankar.hu19 órája
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva