Kötelező ujjgyakorlat a nagyoknak

Startlap - Startlap
Uruguay két forduló után eldöntheti az A-csoport sorsát, a spanyolok és a portugálok pedig nagy lépést tehetnek a továbbjutás felé.

Mivel Oroszország legyőzte Egyiptomot a második forduló nyitómérkőzésén, így már biztosan továbbjutott az A-csoportból. Amennyiben Uruguay megveri ma 17 órakor Szaúd-Arábiát, két fordulót követően el is dől, melyik két válogatott utazik haza a négyesből. Márpedig az első meccsek alapján erre nagyon jó esély mutatkozik, nehéz lesz a szaúdiaknak felállni a padlóról az oroszok ellen elszenvedett 5–0-s vereség után.

A B-csoportban Portugália Marokkó ellen játszik 14 órakor. Az első fordulóból kiindulva ez a meccs is Cristiano Ronaldóról szólhat, a marokkóiaknak nagyon fel kell kötniük a nadrágjukat ahhoz, hogy megóvják kapujukat az ötszörös aranylabdás világklasszistól. Pedig szükségük van minden pontra, ugyanis az első fordulóban 1–0-a kikaptak az irániaktól, akik ezúttal Spanyolország ellen lépnek pályára. A spanyolok látszólag gyorsan túltették magukat az edzőválságon, s izgalmas meccsen játszottak 3–3-at a portugálok ellen. Irán ellen viszont nyerniük kell, ha tovább szeretnének jutni. Az erőviszonyok ismeretében erre természetesen elég jó esély mutatkozik.

VILÁGBAJNOKSÁG, CSOPORTKÖR
2. FORDULÓ
A-CSOPORT
Uruguay–Szaúd-Arábia 17.00

B-CSOPORT
Portugália–Marokkó 14.00
Irán–Spanyolország 20.00

Élő közvetítés: M4 Sport

Kövesd a Startlapon a vébé eseményeit, híreit, érdekességeit!

Ez is érdekelhet

képcím

Európa-bajnokság: Spanyolország-Horvátország 3-0

képcím

Baleset érte az iráni elnök helikopterét - mentőcsapatok...

képcím

Magasabb fokozaton a terrorkészültség Magyarországon