Ingatlan rovat

Itt csobban Sara Jessica Parker

Elfér benne Matthew Broderick is.

Erre vártunk? Íme, a Fidesz bérlakásprogramja

A rendszerváltás óta eltelt időszak – nagyságrendjét tekintve – legnagyobb bérlakásprogramja valósul meg a Nemzeti Eszközkezelő működésével - állítja Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter egy képviselői kérdésre adott írásbeli válaszában.

Termeljen otthon áramot! Ebben is segít az áramszolgáltató

Új üzletágat hozott létre enHome névvel az ELMŰ-ÉMÁSZ. Céljuk, hogy a megújuló energiaforrások használatára ösztönözzék a háztartásokat és a vállalkozásokat.

Hogyan vegyük meg álmaink lakását a lehető legolcsóbban?

Teljesen mindegy, hogy milyen alacsonyan vannak a lakásárak; az új otthonra vágyók soha nem akarják úgy érezni, hogy túl drágán vették meg a kiszemelt ingatlant. Egy rosszul kivitelezett alkudozás viszont könnyen azzal is járhat, hogy valaki más kaparintja meg a kiszemelt lakást, nekünk meg be kell érnünk a második legjobbal.

Szex, New York és egy 22 milliós luxusház

Néha a sztároknak is lejjebb kell adni, például az ingatlan árából.

Michael Schumacher: Ilyen az új élete a svájci otthonában

Ez volt a hét egyik legjobb híre: Michael Schumacher 254 kórházban töltött nap után újra otthon van, és ott folytatja a rehabilitációt. Ahhoz, hogy Schumi a ssaját házában gyógyulhasson, kórházzá kellett alakítani svájci házukat.

Albérletek egymillió forint felett - ezt választják a gazdag egyetemisták

A diákok boldogan fizetnek akár heti négyszázezer forintos albérleti díjat a legmenőbb környéken...

A legújabb Mrs. Kennedy háza

A pasit behúzta, a kéglire nincs szükség.

Hatmillió forintért adják négyzetméterét

Eladósorba került a földkerekség egyik legdrágább háza.

Kertes házra vágyik az agglomerációban? Mutatjuk, mire számíthat

Több az ingatlankereső a főváros környéki agglomerációban, sőt már a korábban kevésbé népszerű településeken is megjelentek.

24 óra alatt 10 házat épít meg a robot

A ínai WinSun tíz egyszintes házat épített fel 24 óra alatt. A házakat egy betonnal töltött 3D nyomtató készítette, olyasmi mint ami ezen az áprilisi videón is látható.

Vince Vaughn 2,4 millió dolláros háza

Rossz az, aki rosszra gondol, Vince Vaughn természetesen úgy vette meg a Drogtanyából és a Superman visszatérből is ismert színésznő hálószobáját (persze az egész házzal együtt), hogy ő már nem volt benne. Ennek ellenére érdemes megnézni a közel 2,4 millió dolláros ingatlant.

Ennyit hagyunk veszni lakáshitel felvételekor!

Hitelfelvétel előtt tanácsos több bank ajánlatát is összehasonlítani, ugyanis nem biztos, hogy éppen a számlavezető bankunk kínálja a legjobb hitelt. A rossz választásnak igencsak komoly ára van… 

Less be Brooke Shields otthonába! - Eklektika és melegség

A kék lagúna sztárja, Brooke Shields igazán büszke otthonára, hisz a New Yorkban található, egyedi berendezésű lakás nem csak elegáns és kényelmes, de igazi családi fészek.

Gyere, nézz be te is Balotelli visszafogott, kétmilliárdos pecójába

Super Mario a Liverpooltól 50 kilométerre fekvő Helsbyben találta meg álmai házát.

Ennyibe kerül a fővárosi panel

Budapesti ingatlankörkép. Infografika.

Ki nem találná, hol zuhantak legnagyobbat a lakásárak

Jellemzően azokban az országban sínylette meg legjobban a lakáspiac a 2008 végén beköszöntött válságot, ahol korábban árbuborék képződött, illetve ahol jelentősen visszaesett a hitelkereslet.

Mindentől távol - Magányos házikó a mesebeli szigeten

Izland déli partjaitól nem messze található egy szigetcsoport, amelynek egyik darabján van egy pici házikó. A magányosan álldogáló épület lakatlan, egy vadásztársaság tulajdonában áll, amelynek tagjai alkalomadtán használatba veszik azt, ha a szigeten szeretnének lundákra vadászni. A mesébe illő helyről most összegyűjtöttük a legszebb fotókat!

Egy igazi hollywoodi nagymenő háza

A Marvel Studios elnöke igazán jól járt a képregény-adaptációk utóbbi években belendült képregény-feldolgozásokkal, hiszen a stúdió portfóliójában lévő filmek nem kevesebb mint 8 milliárd dollár bevételt hoztak. Így nem csoda, hogy Kevin Feige-nek futotta a 9,4 millió dolláros házra.

Ilyen lesz a jövő csodavárosa

Az emírség egészen elképesztő tervekkel állt elő. Gyakorlatilag új város épül. Bemutatjuk Lusail City-t!

Ettől kell félned, ha luxuskörnyéken élsz

Az Otthontérkép megcsinálta a bűnözési térképét, amin akár utca szinten is megnézheted a bűnt. Mi azonban arra voltunk kíváncsiak, vajon van-e összefüggés a bűnügyek és a lakáspiaci mutatók között; tényleg ott törik fel a legtöbb lakást, ahol a gazdagok élnek?

Háttér szponzoráció

Hirdetés

Facebook

Startlap Vásárlás

Jelmagyarázat

* Fizetett hirdetés

Hirdetés