Elindult a Black Friday a Vivre-nél: Hatalmas ülőgarnitúra akciókra leltünk

Fatima
Bár hivatalosan november 27-e a Black Friday napja, már most ki lehet fogni szuper kedvezményeket. A Vivre oldalán például hatalmas árengedményekkel vásárolhatsz meg többek közt kanapékat, sarokülőgarnitúrákat, foteleket - hoztunk is egy kis ízelítőt.

Közeleg a hatalmas árzuhanások napja, amire mindenki vár, ám szerencsére nem csak azon az egy kitűzött dátumon lehet lecsapni kedvezményes termékekre. Sok szolgáltató, bolt és webshop már most elindította a nagy akciókat – érdemes szemezgetni közülük, mielőtt elhappolják sokan mások. A Vivre oldalán már elkezdődött a Black Friday – mi az ülőalkalmatosságok közül válogattunk néhányat.

Fotó: Vivre, Startlap

Lássuk be, ha valóban tetszetős kanapét vagy sarokülőgarnitúrát szeretnénk, akkor igencsak ki kell nyitni a pénztárcát… Éppen ezért jó beszerezni ezeket az akciós időszakban, ugyanis az eredeti ár jól látható töredékéért vehetjük meg álmaink ülőalkalmatosságát. Az alábbiakban 3 személyes, kinyitható modelleket hoztunk. Míg az első szürke és fehér színben kapható, addig a második zöld, szürke és bézs, a negyedik pedig szürke, fekete változatban is elérhető. Az Annabelle különlegessége, hogy a karfáján újságtartó van. Mindegyiket másért szeretjük, ami azonban mindegyik közös, hogy most jócskán 200 ezer forint alatt elérhetők.

 

 

A sarokülőgarnitúrák közt is nehéz megtalálni azt, ami árban is megfelelő, de a fekvőfelület, nagyság is elegendő. Mutatunk 200 ezer forint alatti darabokat, és persze a magasabb árkategóriából is egy-egy modellt, amire most akciós áron lehet lecsapni. A Choco Brown és a Manama más izgalmas színekben is elérhető, úgyhogy van lehetőség kiválasztani a szobához leginkább passzolót.

 

 

Aki szereti az egymáshoz passzoló kanapékat és foteleket, azoknak most két garnitúrát hoztunk. Míg a Chesterfieldet változatos színekben lehet megvásárolni, a teljesség igénye nélkül például fehér, fekete, rózsaszín, kék, sárga, barna, addig a Valentina inkább csajosabb, csupán arany és rózsaszín színben érhető el. A kanapék kétszemélyesek, nem kihúzhatók.