Elfér a zsebedben ez a szövegfordító, de egy egész világot megnyithat előtted

Szponzorált tartalom
Külföldre utaznál, de visszatart a nyelvtudásod? Felhívnád egy távoli országban élő rokonod, ám nem beszéltek egymás nyelvén? Esetleg a munkahelyeden éppen japántudásra van szükség? Akkor neked találták ki a mondatfordítót, amivel minden nyelvi akadály villámgyorsan elhárul, akár személyesen társalognál, akár telefonon.

Kifogástalan megjelenés, letisztult dizájn, egyszerű használat, tűpontos fordítás hanggal, extra és egyedi funkciók: röviden így jellemezhető a Vasco M3 elektronikus fordítógép. A készüléket Európa-szerte közintézmények, például kórházak, rendőrkapitányságok és oktatási intézmények is használják, csúcsminősége és megbízhatósága miatt. A legjobb fordító utazóknak, külföldi diákoknak és mindenkinek, aki szeret új nyelveket elsajátítani.

Mit tud a Vasco M3 beszélő nyelvfordító?

A tolmácsgép gyakorlatilag bárhol működik a világon, utazás közben sem igényel külön internet-előfizetést, sem Wifi-kapcsolatot. A Vasco M3 mondatfordító beépített SIM-kártyával rendelkezik, ami közel 200 országban ingyenes, korlátlan internet-hozzáférést biztosít a fordításokra.

Legalább 96 százalékos pontossággal fordít, a magyar mellett több mint 70 különböző nyelven.

Utazáskor is nagy segítségünkre lehet a szövegfordító.

A Vasco M3 nyelvfordító fotófordításra is alkalmas. Ez a technológia nagyon hasznos, amikor például egy idegen nyelvű étlapról rendelnénk, vagy szeretnénk kiigazodni a menetrenden egy külföldi városban, esetleg elolvasnánk egy helyi újságot. Csak készítsünk egy képet a nyomtatott szövegről és már láthatjuk is a fordítást, mivel a készülék magától felismeri a forrásnyelvet.

A telefonhívások sem okoznak gondot a mondatfordítónak. Felhívhatjuk például a távoli országban élő rokonunkat, esetleg az üzleti partnerünket Japánban, és folyékonyan beszélgethetünk telefonon, a saját nyelvünkön.

A MultiTalk funkció megoldást nyújt a konferenciabeszélgetésekre, ahol akár száz embert is összeköthet, hogy aktívan részt vehessenek ugyanazon a találkozón vagy beszélgetésben, anélkül, hogy azonos nyelvet beszélnének.

Hogyan működik a nyelvfordító?

A szövegfordító használata minden korosztály számára nagyon egyszerű és egyértelmű, azoknak sem okoz nehézséget, akiket a kütyük nem annyira foglalkoztatnak. Mindössze két gomb található az előlapon, és további egy-egy gomb a két oldalon. Vásárlás után nincs más teendő, csak vegyük ki a csomagolásból a készüléket, kapcsoljuk be, válasszuk ki a kívánt két nyelvet, és már mehet is a kommunikáció. A tolmácsgép anyanyelvi kiejtéssel mondja vissza a fordítást, így a nyelvoktatás is garantált.

Több mint 70 nyelven ért a beszélő fordítógép
Többé nem okoz gondot a nyelvtudás hiánya.

A legjobb fordító belsejében egy modern C típusú adapter által feltöltött, akár 180 órán át tartó, nagy teljesítményű akkumulátor van, hogy a különböző nyelvek mindig elérhetőek legyenek.

Precíz mikrofonjainak és hatásos zajcsökkentőjének köszönhetően az sem gond, ha egy forgalmas utcán használnánk a beszélő fordítógépet,

így is biztosan felismeri a hangunkat, és probléma nélkül lefordítja a mondanivalónkat.

Akár zsebre is teheted

Elképesztő technikai tudása mellett a Vasco M3 nyelvfordító megjelenésére is érdemes kitérni. A készüléket igazán modern, letisztult dizájn jellemzi, és hatféle színben választható, így biztosan mindenki megtalálja a kedvére valót. Kis méretének és könnyű súlyának köszönhetően pedig könnyedén, akár zsebben is hordozható, ami egy utazás alatt is nagyon praktikus.  

A tökéletes ajándék

Akár egy családtagod lepnéd meg vele, akár magadnak szereznél örömet a készülékkel, a Vasco M3 szövegfordító nagyszerű választás. Ráadásul a Vasco Electronics jóvoltából a Startlap olvasói most 5% kedvezménnyel vásárolhatnak fordítókészüléket a STARTLAP5 kód használatával!