Szépség 2020. február 09.

Tündöklés felsőfokon - milyen kozmetikumokat érdemes beszerezni idén?

Andi Szépség 2020. február 09.
Összeszedtünk néhány, számunkra már bevált szépségápolási terméket, különböző funkciókkal.

A hideg időben, ősszel és télen sokunknak kell szembenézni azzal a problémával, hogy bőrünk kiszárad, ajkunk kirepedezik, és a hajunkat is kikezdi a zord idő. Ezekre a problémákra már egy ideje különböző csodaszerek léteznek szerencsére, szóval csüggedni nem kell. 

Az alábbi listára olyan termékeket keresgéltünk, amelyek megoldást nyújtanak a különböző, fentebb említett gondokra; a Notino tárházában kincsekre bukkantunk, ahol a legtöbb termékre most akciót is adnak, szóval válogatásra fel!

Hajra

Regenerálásra minden igénybe vett hajnak szüksége van; megtehetjük ezt hajolajjal, keratinos spray-vel, vagy használhatunk olyan sampont, amely erősebbé, sűrűbbé teszi a hajat. Érdemes multifunkcionális olajakat, termékeket keresnünk, amelyet arcra és testre is használhatunk. 

Arcra

A hialuronsav – szó mindenkinek ismerősen cseng, és még ha roppant nehéz is kiejteni, azt azért tudjuk, milyen csoda hatással bír; vízmegkötő képességének köszönhetően hosszú ideig hidratált állapotban tartja az arcbőrt és visszaadja annak fiatalságát. A hámlasztó peeling szintén az arcunk barátja, és ne feledkezzünk meg a rendszeres tisztításról is különböző tisztító habbal sem. Plusz kényeztetésként használjunk éjszakai krémet, hiszen fiatalít, revitalizál, regenerál. 

Testre

A testápolásról sem szabad megfeledkeznünk arcunk, hajunk gondozása mellett. Ebben az esetben is használhatunk peelinget, majd tápláló, vitalizáló krémmel kenjük be magunkat. A jól bevált hidratáló arckrémünket pedig kenhetjük dekoltázsunkra, vállunkra is karunkra is. Az olajokért is hálás lesz a testünk, ebből választhatunk karcsúsító, bőrfeszesítő változatot is. 

 

Dezodorok, spray-k

A hónalj megfelelő ápolása mellett fontos szempont, hogy frissességet kölcsönözzön a választott spray és dezodor; az is fontos, hogy ne hagyjon foltot, ne irritálja a bőrünket s védelmet nyújtson. 

Smink

Sminkünk elkészítésekor nem árt, ha van sminkalapunk, ezután jöhet az alapozó, a púder, a pirosító. A hideg téli időben azonban ennél is fontosabb, hogy védjük ajkunkat a kiszáradástól; válasszunk olyan rúzst, amely egyben hidratáló is, és így ápolja a szánkat. 

Keresés az oldalon