Szexi fehérneműk Valentin-napra

Startlap Bubba
Ha még nincs ötleted, hogy mivel kedveskedj a párodnak Valentin-napra, ezekkel a szexi fehérneműkkel te magad lehetsz az ajándék. De azok a férfiak is ihletet kaphatnak a listából, akik még nem tudják, mivel lepjék meg szerelmüket február 14-én.

Fehérnemű szettek

Nagyon jól mutatnak az összeillő bugyi- és melltartószettek a fehérneműmodelleken, de valljuk be, egy egyszerű hétköznapon általában nem ilyen csodákban pompázunk, hanem jóval egyszerűbb, kevésbé kényes darabokat választunk.

Most viszont itt a remek alkalom beszerezni egy igazán szép vagy vadító szettet, ráadásul kifejezetten Valentin-napra tervezett darabok közül is választhatunk.

 

Hálóing, kombiné, köntös

Legalább Valentin-napon érdemes lemondani a kényelmes pamutpizsiről is, hiszen kimeríthetetlen a választék különleges hálószobai viseletekből. Legyen szó hálóruháról, babydollról vagy épp egy nadrágos összeállításról, mindenki megtalálhatja az alkatának és ízlésének valót.

 

Hálóköntös

Ezekben a köntösökben és kimonókban te lehetsz a végzet asszonya: tökéletesen mutatnak egy szép fehérnemű kiegészítőjeként, de persze önmagában is elég viselni őket… Az egyik legnagyobb divatőrületet jelentő állatminták pedig itt is megjelennek.

 

Bodyk

Nemcsak szexi, de egy kis alakformálásra is tökéletesen alkalmas egy body. A klasszikus csipkedíszítés mellett nagyon szépen mutatnak a bársonybetétek, a merészebbek pedig választhatják az átlátszó verziókat.

Fűzők, harisnyatartók

A fűző és a harisnyatartó is olyan kiegészítők, amelyek finoman szólva sem a hétköznapi viselet részei már, de pont ezért nagyon különlegesek és szexik. A kettőt lehet kombinálni is, a variációk száma itt is végtelen.