Strapabíró mobilt, tabletet akarsz? Ezek között nézz szét!

bubba 2019. február 10. Trending

Az ipari használatra szánt telefonok sok funkciója jól jön a hétköznapokban is.

Hol van már a „féltégla”, azaz a Nokia 3310-es, ami többek között azzal vonult be a történelembe, hogy szinte elpusztíthatatlan volt, nyugodtan leejthettük, vígan működött tovább?

A CAT neve közismert az ütésálló mobilok terén, mellette viszont érdemes a másfél évtizede piacon levő RugGear készülékeire is figyelni, melyeket főként ipari használatra szánnak.

Ebből adódóan híján vannak mindenféle „csicsának”, a funkciót helyezik előtérbe, formailag – és súlyra – is a húsz évvel ezelőtti mobilokra hajaznak.

Az ipari használat olyan extrákat is megkövetel, mint például a magán 4G-hálózatok támogatása, ami igen hasznos a „semmi közepén” történő munkavégzésnél (például tengeri olajfúrótornyokon), ahol a cégek maguknak építenek mobilhálózatot. Ilyen speciális körülményeknél fontos az is, hogy robbanékony gázok környezetében is teljesen biztonságosak legyenek, azaz ne tudják egy szikrával berobbantani a benzingőzt.

Vannak olyan funkciók, melyek a hétköznapokban is jól jönnek, mint például az RG910 tabletnél a mágneses töltő vagy a fogást segítő pánt a hátlapon, az RG310 telefonnál 3600 mAh-es akkumulátor, mely a kis képernyővel együtt hosszú üzemidőt garantál – cserébe a kis érintőképernyő használata nem annyira praktikus, pláne nem egy nagyobb férfikéznek.

Viszont tartozik hozzá egy 1000 Lux fényerejű beépített lámpa, amivel 70 méterre is el tudunk világítani.

RG910 Tablet

RugGear RG910 vízálló Android Tablet - Dual SIM

Kb. 250 ezer Ft.

Hirdetés

 

RugGear-RG310

Kb. 106 ezer Ft.

Hirdetés

 

Az elemlámpás mobil alapverziója az RG100, mellyel 700 Lux-szal világíthatunk 50 méterre és 40 nap készenléti idő áll rendelkezésünkre.

Bluetooth kihangosítóként is működik, így használhatjuk a táskánkban, védett helyen levő másik mobilunk „meghosszabbításaként” is.

Na meg önvédelmi eszköznek is, mert a mai telefonokhoz képest komoly súlya van.

RugGear-RG100

Kb. 45 ezer Ft.

Hirdetés

 

RugGear RG160, Android, IP68

Kb. 32 000 Ft-tól.

Hirdetés

Keresés az oldalon