Sí és snowboard kiegészítők az alaptól az extráig

Startlap Bubba
A téli sportszezon dereka felé közeledünk. A választék gyakorlatilag végtelen: a kulacsoktól kezdve a mindent (is) kibíró kamerákig tart. Gyűjtésünkben megpróbáltuk az alapoknál maradni, amivel nem nagyon lehet mellé lőni. Mutatunk néhány hazai és külföld márkát.

Technikai aláöltöző

Legalább egy technikai aláöltözőt be kell dobni a táskába, legyen szó hazai kiruccanásról vagy éppen a nagy külföldi utazásról. Gyakorlatilag nincsen olyan símárka, ami ne kínálna ilyen terméket, így a hazai tulajdonú Heavy Tools is árul ilyeneket.

Heavy Tools

Gyorsan száradó, légáteresztő felső. Anyaga: 90% PES 10% Spandex. 8990 Forint.

Hirdetés

Fundango Escape férfi síkabát

A másik magyar sí és snowboard márka a Fundango, mely cég szerintünk egyre profibb cuccokkal száll be a versenybe. A legmagasabb technikai elvárások ostromlása mellett a dizájnt is eltalálták véleményünk szerint. Az Escape férfi síkabátban mi nem nagyon találtunk hibát.

Fundango Escape

Több színben kapható. 46990 Forint.

Hirdetés

Fundango Crescent

A fenti állításokat támasztja alá a Fundango Crescent női kabátja is, amiben szintén nyugodtan nekivághatunk komolyabb hegyeknek. Szélálló, vízálló, lélegző, van hófogója, sok rajta a zseb, és még jól is néz ki, legalábbis szerintünk. És ahogyan a többi termék is, biztosan befut még karácsony előtt.

Fundango Crescent

42990 Forint.

Hirdetés

GoPro Hero7 Black Action Camera

Persze, majd ezen a pályán nem lehet drága kütyüket kapni?! Az etalonnak számító GoPro mindent (is) álló kamerái közül, melyek olyan felvételeket készítenek, mintha profik lennénk, most ez a legmenőbb. Készüljünk, hogy a kamerához lehet annyi kiegészítőt venni, mintha magunkat öltöztetnénk fel síeléshez.

GoPro HERO7 Black

Kb. 300 fonttól.

Hirdetés

Burton Gore-Tex kesztyűk

A síelés után álljunk kicsit egy lécre, és ha már rajta vagyunk, akkor a nézzük, mit kínál a piacot uraló Burton. A már – magyar pénztárcával – inkább felsőkategóriásnak számító snowboardmárka kesztyűi között azért találunk olyanokat, melyek miatt nem kell adósságba verni magunkat. A jó kesztyű elengedhetetlensége mellett azért is jó ajándék, mert mint a fenti termékek is, nem kell a méretét annyira kimérni, mint a cipő/bakancs tandemet, ami öngyilkosság a delikvens nélkül megvenni.

Burton Gore-Tex

Gyermekkesztyűk 50 eurótól, felnőttkesztyűk 70 eurótól.

Hirdetés