Konyha 2020. március 12.

Minden borász és borimádó álma lehet: az okos boradagoló

Fatima Konyha 2020. március 12.
Többé nem kell a bor hőmérséklete miatt aggódni, hiszen az okos boradagoló megoldja a problémát.

Aki borász vagy csak egy picit is borkedvelő, pontosan tudja, milyen fontos a hőmérséklet az ital ízének szempontjából. Egyes fajtákat csak bizonyos hőmérsékleteket kellemes fogyasztani – erre jó megoldás az Albicchiere intelligens borkonzerváló és -adagoló. Használója beállíthatja az egyes borok számára a kívánt hőmérsékletet, a készülék pedig biztosítja ezt. 

Fotó: The Gadget Flow

Biztosítja a kívánt hőfokot

Ha tudjuk, milyen hőmérsékleten szeretnénk inni a bort, nyugodt szívvel beállíthatjuk a gépet, és az lehűti nekünk az italunkat. Ha azonban fogalmunk sincs a megfelelő hőfokról, akkor sem kell a kétségbe esni: az Albicchiere NFC technológiát alkalmaz, amely automatikusan felismeri a bort, és az adott borfajtához ideális kiszolgálási hőmérsékletet nyújtja, legyen az 4 ° C – 20 ° C. 

Pazarlás? Mi az?

Csak egy pohár borért palackot nyitni pazarlás? Nem, ugyanis az Albi egy új technológiánknak, az intelligens zacskónak köszönhetően lehetővé teszi, hogy az üveg bor nyitástól számított 6 hónapig elálljon, nyolcszor hosszabb ideig, mint más rendszereknél. Az üvegből bort önthetünk a zacskóba, és benne tárolhatjuk, de ki is moshatjuk, hogy másik nedűt töltsünk bele – akár előre feltöltött változatot is lehet kapni.

 

 

Extra funkciók

Az okosotthon egyik kedvenc készüléke lehet, ugyanis tökéletesen együttműködik az otthoni asszisztenssel, emellett rendelkezik szülői felügyelet funkcióval, amivel zárolhatjuk a boradagolót, hogy a gyerekek ne tudják használni. Az Albi alkalmazás könnyen kezelhető, amellett, hogy beállíthatjuk a bor hőmérsékletét, böngészni is lehet új fajták között, ajánlásokat kapnit és rendelni.

Fotó: Kickstarter

 

Albicchiere okos boradagoló

Előrendelhető.

Hirdetés

Keresés az oldalon