Itt az elektromos dugóhúzó, amivel gyerekjáték a bornyitás

Marci 2019. június 07. Trending

A dugóhúzóval való ügyetlenkedés régi hagyomány nálunk, beletörjük a parafát az üvegbe, nem tudjuk rendesen kihúzni, eltörik a célszerszám karja, stb. Az eddig csak a mobilteches cuccairól ismert Xiaomi piacra dobta az elektromos dugóhúzót, amivel egyszerűen nem leszünk képesek bénázni.

Az egész ügylet ezzel a kütyüvel egyetlen gombnyomásra korlátozódik és a műveletre ráfordított idő sem fogja meghaladni a hat másodpercet. A dugóhúzó ráadásul csendesen dolgozik, nem mintha ez számítana valamit, hiszen egy üveg bor kinyitása érdekében, hat másodpercig egy falka dühös pávián üvöltözését is elviselnénk.

 

Mutatja, hogy mennyire van feltöltve

Az USB-vel tölthető alkalmatosság rendelkezik kijelzővel is, ami mutatja, hogy mennyire van éppen ellátva krafttal az eszközünk. Kétféle fényhatást is használ, hogy ha nagyon nem tudnánk, hogy mit csinálunk éppen, akkor ezekből leszűrhessük, hogy mi folyik körülöttünk.

Kék és piros

A kék fény ebben az esetben nem elmosódott fejű emberek horrortörténeteit, hanem a dugónak az üvegből való távozását jelzi, míg a piros pedig a kiszedett dugó eltávolítását teszi lehetővé.

Xiaomi Mijia Wine Electric Bottle Opener

Ára: 8582 Ft.

Hirdetés

Keresés az oldalon