Menő és aranyos apróságok gyerekeknek ajándékba

Laura 2019. augusztus 12. Gyerek
Nem kerülnek sokba, mégis ötletesek, és jóval egyedibbek a bögre-zokni kategóriájú tucatajándékoknál.

Szeretnéd valami aprósággal meglepni gyerkőcödet az iskolakezdés miatti búbánat ellensúlyozására? Esetleg gyerekzsúrra készülsz, ahova szerényebb ajándékokkal illik készülni?

Mutatunk egy válogatást.

Formás polcok a pici kacatoknak

Ezekkel a különféle formájú polcokkal (a képen nem az összeset látod!) nemcsak feldobod a gyerkőc szobáját, de sokat segíthetsz vele az apró játékok elhelyezése okozta nehézségeken is. Pláne, ha kisautó-mániás fiúról van szó, de éppenséggel egy kislánynak is jól jöhet egy szív alakú polcocska, hogy elhelyezze rajta gyűrűit vagy karkötőit.

A mikroszálas, hullámkartonból készült, különböző alakzatú polcok egyénenkénti méreteit a hozzájuk tartozó linkre kattintva láthatod.

Világító kulcstartó és olvasólámpa a kedvenc hősök LEGO-figuráiból

 

Különösképp a Star Wars-fanatikusoknak találhatsz itt szép, széles választékot (a képen nem az összes figurát látod!), amit biztosan örömmel tesz majd rá kulcscsomójára, USB-jébe vagy iskolatáskájának cipzárjára a gyermek. Fontos persze, hogy találd el a legkedvencebb szereplőjét, legyen az Darth Vader, Yoda vagy egy birodalmi rohamosztagos; de Supermannel és Batmannel is meglepheted.

Csinos és kicsiny hordozható töltő

Flamingo Bay hordozható töltő - Rex London

3140 Ft

Hirdetés

 

Első sorban természetesen lányoknak való ez a nagyon könnyen táskába vagy zsebbe csúsztatható, flamingós töltő, amin szintén van karika, így kulcsra vagy bármi másra rögzíthető. USB-bemenetes, vagyis bármilyen USB-s kábelű telefon és kütyü tölthető róla. Magát a hordozható töltőt pedig egy 20 cm hosszú, mikro USB-s kábellel kapod meg, ezzel tudod tölteni. 

Mutatós tároló doboz

Stamps narancssárga tárolódoboz, hosszúság 32 cm - Domopak

2799 Ft

Hirdetés

 

Semmi különös, csak egy tároló dobozka baglyokkal. De ugye, milyen aranyos? A sulikezdésre készülődve már gondolni kell arra, hogyan tudja majd a kisiskolás észszerűen tárolni a tanszereit; és ő maga is szívesebben tart majd rendet az íróasztala körül, ha kap pár mutatós eszközt ehhez.

A baglyos dekorációk mostanság igen felkapottak, ráadásul a bölcsességet jelképező állat jól összepasszol a tanuláshoz szükséges cuccokkal.

Kémiazseniknek

Mini Molekula játék kulcstartón - RecentToys

3599 Ft

Hirdetés

 

Persze nemcsak nekik lehet, de ha gyermeked már kémia órákra jár, és láthatóan szereti ezt a tantárgyat, akkor biztosan értékelni fog egy ilyen molekulát formázó kulcstartót. (Méretei: 5 x 11.5 x 5 cm) Természetesen Rubik-kockaként szolgál, és a részecskéket elforgatva a gyermek sokáig szórakozhat vele, hogy rendezgesse a színeket.

Nagyon jó arra is, hogy a fiatal egy kicsit leszakadjon az okostelefonjáról, mondjuk utazás közben.

LEGO-fejeknek

Fiú minifigura fejformájú tároló, Ø 16,3 cm - LEGO®

5199 Ft

Hirdetés

 

Vissza egy kicsit a LEGO-hoz! Ez a sárga fejet formázó tároló doboz lehet a másik, amibe örömmel pakol majd a gyerek játékot, tanszert, vagy bármi egyebet. Lehet például édesség-vagy gyümölcstároló is, na meg persze a LEGO-figuráké is…

Átmérője 16.3 cm, káros anyagokat nem tartalmazó műanyag, ftalát és BPA mentes.

Csinos tok a fülesnek

Tidy Tunes fülhallgató tok - Happy Jackson

4299 Ft

Hirdetés

 

Nap mint nap a fülhallgatójával babrál a gyerek, és sokszor látod az összegabalyodott zsineget bogozgatni? Ez nemcsak neki okoz rengeteg elfecsérelt percet, hanem sajnos a fülhallgatónak se tesz jót: a gyűrődésekkel és összecsomósodásokkal megtörhet, és idő előtt tönkre mehet. Mi sem egyszerűbb megoldás erre, mint egy menő tok, amihez egy kis kábeldobot is mellékelnek; ennek a két lyukán átfűzve a fülest, soha többé nem kell bogozgatni.

A tok 13 x 7 centiméteres.

Macskakedvelő gyereknek

Cat Face porcelán kistányér - Rex London

2499 Ft

Hirdetés

 

Ezt a cicafej alakú porcelántányért bármelyik macskafanatikus gyerek szívesen használja szobája díszeként. Beleteheti a kulcsait, ékszereit, vagy más apróságait, de akár egy kis süteménytálalásra is használható. Csak nem szabad mosogatógépbe és mikróba tenni!

Főzőcskéző lelkeknek

Party Animals muffindíszítő szett - Rex London

2499 Ft

Hirdetés

Nagy divat már a muffinsütés, tipikusan az a süti, amit már az egészen kicsi gyerekek is sikerélménnyel készíthetnek el, hiszen könnyű a metódus, csak muffinsütő formák kellenek hozzá.

Ha a megajándékozni készült gyerek nagy muffinsütő, akkor az égig ugrik majd örömében ettől a mutatós muffindíszítő szettől! 24 muffinkosarat és 24 díszítő elemet tartalmaz. (A kosarak átmérője 6 cm, magasságuk 3 és fél cm. A díszítőelemek pedig 9 centi magasak, és kábé 3 centi szélesek.)

Gyerekzsúrra vagy kerti partira is szuper kellék!

Keresés az oldalon