Vásárlás 2018. november 12.

Már érdemes készülni az idei Black Friday akciókra

bubba Vásárlás 2018. november 12.
Idén november 23-ára esik a Black Friday, amit érdemes észben tartani, hiszen a karácsonyi előtti nagy leárazásokhoz egyre több hazai üzlet is csatlakozik. A résztvevő helyek listája még folyamatosan bővül, de az elmúlt évek tapasztalatai alapján ezekre az akciókra érdemes készülni.

A drágább az izgalmasabb

Minél drágább egy termék, természetesen annál többet spórolhatunk a kedvezményekkel, nem véletlen, hogy a műszaki cikkek a legnépszerűbbek a hazai Black Friday napokon is.

A legtöbb műszaki üzlet vagy online áruház készülni szokott akciókkal, ezért érdemes alaposan összehasonlítani az árakat.

A legjobb stratégia az, ha jó előre kinézzük azokat a termékeket, amelyeket meg szeretnénk venni, és már az akció kezdetén megpróbálkozunk az online vásárlással, hiszen a legnépszerűbb, illetve a legkedvezményesebb árú műszaki cikkeket pillanatok alatt elkapkodják.

A Black Friday nem csak mobilokról és tévékről szól

A műszaki áruházak mellett egyre jellemzőbb az is, hogy a nagyobb ruházati üzletek és webshopok is tartanak akciókat a Black Friday kapcsán.

Mivel a Black Friday már a decemberi vásárlási rohamot készíteni elő, nem meglepő, hogy a játékboltok is szívesen csatlakoznak a kezdeményezéshez.

Ha már tudjuk, hogy mit szeretnének a gyerekek karácsonyra, érdemes átnézni az online játékkereskedések kínálatát.

Nem kell kapkodni, több napig tart

Érdemes odafigyelni arra, hogy a Black Friday sok helyen nem korlátozódik egyetlen napra, hanem egész hétvégén, vagy akár egy hétig tartanak a leárazások. Ezért azoknak is hasznos lehet körülnézniük az akciós ajánlatok között, akik november 23-án nem érnek rá shoppingolni.

Keresés az oldalon