Íme, a koronavírust is kiszűrő légtisztító!

A Molekule cég terméke forradalmi újítás a légtisztítók között: kiszűri a koronavírust, a madárinfluenzát, miközben folyamatosan azon dolgozik, hogy minél tisztább legyen az otthonunk levegője.

A tiszta levegő a mai világban ma már lassan luxusnak számít, különösen a tavaszi-nyári időszakban, amikor sokan nem csak a különböző vírusoktól, de a virágzó növények pollenjeitől és az allergénektől is szenvednek. Ezekre a kellemetlenségekre nyújt megoldást a Molekule legújabb terméke, az Air Pro, ami nem csak az allergiásoknak, de a kisgyerekes családoknak is jó választás lehet és azoknak is, akik egyszerűen csak szeretnének a lehető legtöbb kórokozótól mentes levegőjű környezetben élni.

A koronavírust is kiszűri az eszköz
Fotó: molekule.com

A Molekule Air Pro a légtisztítókat gyártó cég innovatív terméke több mint egy egyszerű levegőtisztító készülék. Az eszköz minden bizonnyal azért lesz majd elképesztően népszerű a vásárlók körében, mert a cég ígérete alapján még a SARS-COV2 vírust is kiszűri az otthonunkban – írja a thegadgetflow.com. Az Air Pro a leírás alapján emellett a madárinfluenzától, valamint szinte az összes allergéntől és szennyeződéstől is képes megszabadítani az otthonunkat – ezzel közel 97%-kal javítva a belélegzett levegő minőségét. És hogy ezen felül mi az, amivel kimagaslik a légtisztítók felhozatalából a Molekule Air Pro? Elsősorban azzal, hogy a piacon ebben az ár-érték kategóriában nincs még egy olyan légtisztító, ami

akár egy közel száz négyzetméteres, két és fél méteres belmagasságú otthon levegőjét is képes lenne tisztán tartani.

Az Air Pro a maga hatvan centis magasságával és alig tíz kilós súlyával, könnyen hordozható és a minimalista, modern kialakítása miatt akár a lakás dísze is lehet. Összesen hat különböző fokozaton működtethető az eszköz – ezt akár az Air Pro-n található digitális kijelzőn, akár az iOS-re és Androidra is letölthető applikáción keresztül lehet irányítani.

Az eszköz ezen felül az úgynevezett Day View funkciójával folyamatosan monitorozza, figyelemmel kíséri a levegő minőségét és ennek alapján saját maga határozza meg, hogy a tucatnyi lehetőség közül mennyire intenzív légtisztításra van szükség az adott lakásban. A készülék Air Score funkciója pedig még arról is képes naprakész információkkal szolgálni, hogy pontosan mik azok a kórokozók,  pollenek, allergének, amiket a levegőben talált, hogy ezek mekkora százalékban vannak jelen a levegőben, így az Air Pro segítségével mi is folyamatosan nyomon tudjuk követni az otthonunk levegőjének minőségét.

Molekule Air Pro

A légtisztító akár egy száz négyzetméteres lakás levegőjét is gond nélkül megtisztítja

Hirdetés