Szépség 2021. június 12.

Különleges fürdőruhák 2021-ben, amikkel nem találkozol minden strandon

Fatima Szépség 2021. június 12.
A választék széles - szinte végtelen -, mégis sok ugyanolyan fürdőruhát látni a strandokon. Ha szeretnél valami egyedit, akkor mutatunk olyan darabokat, amik nem köszönnek vissza minden ötödik emberről.

Egyberészes, bikini, tankini, magasított derekú alsó, pántos, pánt nélküli felső, minták és színek kombinációi, extra díszek és még sorolhatnánk. Valóban végtelen a fürdőruhák tárháza, de a legtöbbször a “jól bevált, trendi” darabokat viselik, amivel nincs is semmi baj. Ha a cikkre kattintottál, akkor valószínűleg te inkább valami egyedire, valami különlegesre vágysz, úgyhogy mutatjuk, hogyan lehet olyan jó minőségű, akár márkás fürdőruhád 25 ezer forint alatt, amivel nem találkozol minden strandon.

Fotó: Startlap

 

Az egyberészes sosem unalmas

 

 

Volt egy hosszú korszak, amikor az egyszerű egyberészeseknek volt nagy keletje, majd az uralmat átvette a szexibb bikini. Noha a kétrészes sosem tudta teljesen kiszorítani az egyberészest a választékból, manapság jól látszik, hogy kezdik visszahódítani a viselőket az újragondolt fürdőruhák. Egy érdekes kivágás, egy kis variálás a pántokkal, egy megkötő, öv vagy figyelemfelkeltő minta a néha unalmasnak titulált egyberészest is megbolondítja. Akik preferálják, ha a hasukat is takarja valamelyest a fürdőruha, megnyugodhatnak, ugyanis páratlan úszódresszeket foghatnak ki – persze az ilyen merészebb darabokat be is kell vállalni!

Dobd fel a kétrészest

 

 

Egy nem mindennapi szín vagy minta a legegyszerűbb bikinit is páratlanná varázsolja, de meglehet, hogy inkább valami mással  fűszereznéd meg a kétrészest. Mi lehet az? Például fodor, ami az egyszínű fürdőruhának is ad egyfajta bájt; de ott az első ránézésre szimpla bordó bikini, aminek a hátulján bújik meg a különlegessége – ez a minta az alsó két oldalán is megtalálható. 

A tankinik kedvelőit is megnyugtatjuk: fiatalos,  szemrevaló, rafinált fazonokat is ki lehet fogni.

Ahogy már a korábbi pontnál említettük, egy megkötő is ideális arra, hogy hozzáadjon az alapdarabokhoz, és nem mindennapi, amikor a felső pántja nem a nyakadon vagy a válladon, hanem a karodon nyugszik. Ilyen parányi részleteken is múlik!

Válogasd össze

 

 

Van az a helyzet, amikor más méret kell felülre és alulra, és akad olyan is, amikor elfogy a boltban a felsőhöz passzoló alsó… Bosszantó tud lenni, igaz? A látszólag borzasztó helyzetet hidalt át, légy kreatív és gondolj arra, hogy egyesek éppen azért szeretik a külön kapható részeket, mert így maguk válogathatják össze, mit szeretnének, és akár két, látszólag nem összeillő párt egy csodás kompozícióvá alakítanak. De lehet mondjuk egy minden téren extrém alsóhoz egy egyszerű, egyszínű, mondjuk fekete felsőt tenni – vagy éppen fordítva. Noha ezt hagytuk utoljára, mégis ez a legegyszerűbb módja annak, hogy olyan szettben legyél, ami biztosan nem köszön vissza máson.

Keresés az oldalon