Otthon 2018. december 06.

Különleges adventi naptárak felnőtteknek

bubba Otthon 2018. december 06.
Beköszöntött az adventi időszak, ami sokaknak nem lehet teljes egy jó adventi naptár nélkül, de nem muszáj, hogy csokival vagy édességgel készüljünk az ünnepekre. Ma már számos, kifejezetten felnőtteknek készült kalendárium is kapható, amelyek rejthetnek alkoholt vagy éppen sminkcuccokat. Összeszedtük, hogy mi milyen adventi naptárak közül választanánk, ha meglepnénk szeretteinket - ár-érték arány tekintetében pedig értékeltük is a kalendáriumokat.

Sminkkalendárium

A Douglas adventi naptárának más, szépségápolással kapcsolatos adventi naptárakhoz képest elég baráti az ára, hiszen már 10 ezer forint alatt beszerezhető.

Vannak benne sminkeszközök, mint például púderecset, körömreszelő vagy éppen szemöldökcsipesz, emellett háromféle szemhéjpúder, három ajakfény és három üveg körömlakk is.

Lovely Advent Calendar Make-up

Így értékeljük:
5

Fiatal nőknek tökéletes választás.

Hirdetés

Sörkalendárium

Minden sörivó álma egy ilyen adventi sörkalendárium, amely 24 darab minőségi belga sört tartalmaz. Az ára a benne található termékeknek megfelelő: 23 ezer forintért tudjuk megvenni a naptárat, amelyben a kifejezetten szezonális, karácsonyi ízvilágú sörök mellett a jól ismert belga sörmárkák termékeivel találkozhatunk.

Adventi sörnaptár

Így értékeljük:
5

Sörkedvelőknek ennél jobb ajándékot nem tudunk elképzelni.

Hirdetés

 Teakalendárium

94 darab teafilter található 24 rekeszben ebben a minőségi teaválogatásban, amelynek az ára 30 ezer forint. Vannak benne fehér, zöld, fekete és gyümölcsteák is a Whittard luxustea-márkától, tehát igen széles a választék. Idősebbeknek és természetesen tearajongóknak is jó választás lehet.  

Whittard Adventi Tea-kalendárium 94 filter

Így értékeljük:
4

A 30 ezer forintot egy picit sokalljuk, de a különleges teát kedvelők biztosan örülnének egy ilyennek.

Hirdetés

Minipalack-válogatás

42 ezer forintos árával kifejezetten drága, de ezért cserébe nagyon ötletes és stílusos a Whiskynet rövidital-válogatása. A 24 minipalack között a whiskyk mellett más különleges párlatok is megtalálhatóak, mint például konyakok, ginek, rumok, ráadásul a kis üvegeket egy menő cilinderből lehet előhúzni. Nehéz elképzelni olyan férfit, aki ne örülne egy ilyen válogatásnak.

Adventi minipalack-válogatás kalappal (1,2 l 43,2%)

Így értékeljük:
4.5

Nehéz elképzelni olyan férfit, aki ne örülne egy ilyen válogatásnak, ami egyébként igencsak drága.

Hirdetés

Krémkalendárium

A The Body Shop idén három különböző árkategóriájú kalendáriummal is készült. A baglyos 24 ikonikus The Body Shop terméket, az őzikés az év kedvenceit és karácsonyi termékeket, a legkülönlegesebbnek nevezett rókás pedig prémium meglepetéseket rejt. Árban is ez a legexkluzívabb, 46 ezer forint, viszont a benne található termékek összértéke még ennél is több. 

Freddie Prémium adventi kalendárium

Így értékeljük:
5

A különleges termékeknek és a hihetetlenül cuki csomaglásnak viszont biztosan minden nő örülni fog.

Hirdetés

Keresés az oldalon