Készíts otthon fagylaltot 10 perc alatt!

bubba 2019. május 22. Trending

Jön a gatyarohasztó hőség, olyankor egy hűsítő sör, fagyi életmentő bír lenni. Ezzel a játékszerrel pedig az elkészítése is szórakoztatóvá válik.

Elsősorban leginkább családoknak ajánlott a dolog, mert egyrészt leköti a kis klambókat és addig anyunak van 5-10 perc nyugija, másrészt pedig a fagylalt ígéretével arra is rá lehet őket venni, hogy a változatosság kedvéért kiszakadva a tablet-telefon-pc háromszögből, ha egy rövid időre is, de kimenjenek labdázni az udvarra.

De mi is ez pontosan?

No de mi köze a fagylaltnak a labdához?

A Yaylabs Softshell Fagylaltlabda pontosan az, aminek látszik.

Nincs más dolgunk vele, mint az egyik oldalán lévő nyílásba betölteni a megfelelő mennyiségű tejszínt (vagy tejet), cukrot, illetve valami aromát, illetve kivonatot, majd a másik nyílást pedig színültig rakni jéggel meg némi sóval, majd lezárni és kiküldeni a kölköket vele labdázni és 10 perc múlva kész is a fagylalt.

 

Fél vagy egy liter

Arra kell csak odafigyelni, hogy ne nagyon dobálják, mert azt nehezen viseli, meg hát besorolását tekintve sokkal inkább a medicinlabdák ligáját erősíti, minthogy balesetmentesen dobálni tudja az ember gyereke.

Jelenleg két kiszerelésben kapható, az egyikkel fél liter, a másikkal egy liter környéki fagylaltot lehet előállítani.

Yaylabs Soft Shell Félliteres Fagylalt Labda

Ára: Kb. 20.000 Ft.

Hirdetés

Keresés az oldalon