Gyerek 2018. december 22.

5 zseniális játék gyerekeknek, tinédzsereknek - karácsonyra is

bubba Gyerek 2018. december 22.
Nem múlhat el úgy a karácsony, sem semmilyen családi, vagy társas esemény, hogy ne gondoljunk legkisebb, illetve fiatal hozzátartozóinkra, barátainkra. Összeszedtünk pár remek ötletet az önfeledt szórakozás jegyében.

Disney Villainous – a főgonosz társasjáték

Igen, nem írtuk el, ebben az akár hatan is játszható társasjátékban a Disney rajzfilmek különböző főgonoszaival kell végrehajtanunk mindenféle galádságokat.

Olyan illusztris személyekről van itt szó, mint Dzsafar, Ursula, John herceg, Szívkirálynő, Hook kapitány, vagy a Csipkerózsikából ismert Gonosz tündér.

Disnes Villainous

10 éves kortól. 2-6 játékosnak. Kb. 31 dollártól rendelhető az Amazonról (+ szállítási költség), de érdemes körülnézni a hazai játékboltokban is.

Hirdetés

Kristálynevelő készlet

Elsősorban olyan 10 éven felüli gyerekeknek ajánlott, akik érdeklődnek a tudomány és a geológia iránt.

Ebben a szettben minden benne van, ami kell hét különböző kristálynevelő kísérlethez, részletes használati utasítással minden egyes darabhoz.

Kristálynövesztő szett

10 éves kortól. Kb. 4 ezer forinttól.

Hirdetés

 

Őrizd meg a nyugalmad!

Tinédzserek és felnőttek a célcsoportja ennek az elképesztően vicces játéknak.

A dolog lényege annyi, hogy van egy fejre applikálható kütyü, ami méri a delikvens szívműködését, míg a többiek kockákat dobálnak és kapott eredménynek megfelelően idiótánál idiótább módon próbálják felzaklatni szerencsétlen játékost. Valahogy így:

Ha a kütyü jelez, a játékos vesztett, de ha képes megőrizni a nyugalmát, nyert.

Don't Lose Your Cool

12 éves kortól. Kb. 3 dollártól.

Hirdetés

Kidi Star karaoke gép

Pontosan azt tudja, ami rá van írva. Karaoke gép gyerekeknek. Bármilyen Mp3 lejátszóhoz vagy mobileszközhöz csatlakoztatható és képes a rajta keresztül lejátszott dalból levenni az éneksávot, hogy szabadon ráénekelhessenek a remélhetőleg muzikális gyerkőcök.


 

Tud hangszínt változtatni és effektezni is, valamint egy beépített diszkólámpával is rendelkezik.

VTech Kidi Star Karaoke gép

Mobillal, vagy mp3-lejátszóval csatlakoztatható. Kb. 46 dollártól.

Hirdetés

Holy Stone mini drón

A háromelemes kiszerelés lehetővé teszi, hogy akár 21 percet is a levegőben töltsön, miközben az irányítása konkrétan gyerekjáték, így elsősorban nekik, illetve a drónreptetéssel ismerkedő nagyobbaknak találták ki.

Be lehet állítani rajta, hogy milyen magasságban repüljön, így szabadabban és könnyebben irányítható. Ráadásul jelzi, amikor már kifogyóban van belőle a szufla, így minimálisra csökkentve az elvesztés kockázatát.

Holy Stone HS210 mini drón

40-60 perc töltési idő. 39 dollártól.

Hirdetés

Keresés az oldalon