Gyerek 2020. április 06.

Húsvéti ajándékötletek gyerekeknek

Balázs Gyerek 2020. április 06.
Ha még nem döntötted el, hogy mi legyen a gyerek húsvéti ajándéka, innen válogathatsz.

Közeleg a húsvét hétfő, ha eddig nem tettük meg, érdemes gőzerővel elkezdeni azon gondolkodni, hogy mit tojjon a nyuszi a gyereknek a sonka mellé. Persze a szerencsésebbeknek már van erről listájuk, amiről kedvükre válogathatnak, még úgy is, ha nem veszik figyelembe az első helyet rendszerint elfoglaló láncos toronyórát.

Ha utódunk szeret építeni és kamázza a Jurassic Parkot, akkor ezzel a LEGO laborral nem lehet mellé nyúlni, főleg, hogy egy velociraptor is jár hozzá, illetve a filmekből jól ismert Alan Grant, Ellie Sattlero, Lex Murphy és Tim Murphy karakterei is. Persze mint úgy általában a LEGO termékek, ez a darab sem az olcsóságával tüntet.

Mondják, hogy az ember és a háziállata egy idő után elkezdenek hasonlítani egymáshoz.

Ezt próbálta kiaknázni a Barbie-t is jegyző Mattel, amikor megteremtette az Enchantimals babasorozatát, ahol a játékfigurához jár egy háziállat is.

Ugyan az eredeti megfigyelést kutyákkal kapcsolatban tették, de ez semmiféle játékkészítőt nem tántoríthat el attól, hogy ne terjessze ezt ki az állatok teljes királyságára, így találunk a kínálatban (nem pejoratívan értelmezendő) tehén-lány párosítást csak úgy, mint baglyot, egeret, sünt és borzot is. Apropó Barbie, ha a karácsonyig egy szót sem akarok hallani jegyében járunk el, egy húsvét+szülinap+névnap+mikulás kombónak beillik ez a Barbie álomház, a maga 8 szobájával, három emeletével, lifttel, medencével, csúszdával, meg minden egyébbel. Az ára természetesen horribilis, de cserébe vélhetőleg karácsonyig valóban nem lesz semmi ezt vedd meg jellegű nyafogásban részünk.

Amennyiben a gyerekek boldogságáért azt sem tartjuk nagy árnak, hogy egy ideig csillámporban fog állni a lakás, akkor ezzel a csillámtetkó készlettel is meglephetjük őket.

Ha pedig a Barbie házat első blikkre és aztán a másodikra is túl húzósnak találjuk, még mindig adhatunk a gyereknek Barbie babát is.

Vonatmániás lurkóknak meg itt van ez a Thomas szériából merített valódi kocsiszín, amit négyféleképpen építhetnek meg és egész biztosan leköti őket jó sokáig, ami felbecsülhetetlen jelentőségű ebben a szabadidőhiányos karantén korszakban.

A pár fokkal harciasabb beállítottságú gyerekeknek pedig adjuk oda a nagy népszerűségű laser tag háziasított formáját.

Mielőtt azonban felrémlene előttünk a nagyitól kapott herendi szetten lövöldözve átvetődő Lajcsika képe, megnyugtatásul hozzátesszük, hogy a kertben is tökéletesen lehet használni, hiszen a vevőegység még 60 méteres távolságból is jelzi a találatot.

Kisebb gyerekeknek kiváló ajándék lehet ez a hatalmas dömper, nekem is volt ehhez hasonló és nem bántam meg. A Littlest Pet Shop rajongó leszármazottaink biztos örülni fognak a sorozat szereplőit ábrázoló plüssfiguráknak, ez itt például az enyveskezű mosómedve, Scoot Racoonerson, de még számos pajtása fellelhető, így nem árt egy kicsit tapogatózni, hogy ki is éppen az aktuális kedvenc, majd azt megvásárolni, hogy elkerüljük a csalódást.

Ha pedig pár karikával nyugodtabb, érdeklődő gyermekünk van, akkor kedveskedjünk neki ezzel a közel ezerdarabos kirakóssal, amellyel Párizs nevezetességét, az Eiffel-tornyot rakhatja ki, ráadásul annyira nem is bonyolult móka és ezáltal legalább egy szabad délutánt tudunk magunknak is lopni.

Keresés az oldalon