Zöld 2020. március 06.

Pénztárcába rejthető étkészlet szemetelés helyett

Fatima Zöld 2020. március 06.
Mindig sikerül eltörnöd a műanyag evőeszközt? Környezetvédő vagy, vagy csak egyszerűen oda akarsz figyelni arra, hogy mennyit szemetelsz? Erre nyújt nagyszerű megoldást a kanálgép és egyéb evőeszközkészletek - például ez itt.

Egyre égetőbb probléma a világban a töménytelen hulladéktermelés. Ebben nagyban közrejátszanak az egyszer használatos zacskók, műanyagtányérok, evőeszközök, amik elárasztják az étkezdékben a kukákat. Többek közt a Cold4ged is elkezdett dolgozni egy olyan termékkoncepción, amelyek célja az egyszer használatos műanyagok csökkentése, visszaszorítása – így született meg a Forkanife.  

Bárhol, bármikor veled lehet

A szett rozsdamentes acélból készült, tehát sokkal masszívabb, strapabíróbb, mint az egyszer használható műanyag – ennek feltehetően nem fog beletörni a hegye a húsba. Könnyen tisztítható és tárolható, ugyanis a különleges kivitelezésnek köszönhetően illeszkedik a legtöbb pénztárcához, igazolványtartóhoz vagy éppen némely telefontokhoz. A megálmodók hónapokon keresztül tesztelték a különböző méretű, elrendezésű és dizájnú eszközt, mígnem rátaláltak a megfelelő verzióra.

Forrás: YouTube

Újrahasznosítás

A sínben tárolt, kihajtható kés- és villaszett több mint 50% -a újrahasznosított anyagból készül. Ha valami probléma lenne a termékkel, nemcsak kicserélik azt, hanem gondoskodnak arról is, hogy az anyagok újra legyenek hasznosítva. 

 

 

 

 

Egyetlen szemmel látható negatív tulajdonságot említhetünk: a kanalat hiányoljuk a készletből. Persze arra ott van a hagyományos kanálgép is…

Forkanife - nincs több műanyag evőeszköz

6000 forintért a tiéd lehet.

Hirdetés

Keresés az oldalon