Kütyü 2020. május 21.

Intelligens horkolásgátló párna

Fatima Kütyü 2020. május 21.
A horkolás bizony zavaró tud lenni, nemcsak annak, aki hallgatja, hanem annak is, aki csinálja. Az okospárna azonban feltűnés nélkül orvosolja a problémát, ráadásul nyomon követi a fejlődést.

Orrcsipeszek és füldugók helyett sokkal kényelmesebb megoldás az intelligens horkolásgátló. Ez egy vékony párna, amit a rendes vánkos alá kell tenni, figyeli a horkolást, és légzsákjaival irányítja a fejet alvás közben.

Fotó: YouTube

Tulajdonságok:

A Tuwan csendes, horkolásmentes alvást nyújt a használójának szájvédő, orrcsipesz és füldugó használata nélkül.
• Nem zavaró alvás közben
• Speciális horkolás észlelés
• Elektromos és sugármentes
• 4 légzsák a pontos fejhelyzethez
• Applikáció az okostelefonokhoz
• Utazásbarát

Hogyan működik?

Ahogy írtuk, a pad sugár- és árammentes, így biztonságos a használata. Csatlakoztatni kell az éjjeliszekrényhez, ami egy kicsi, elektronikus eszköz, érdemes az ágy mellé tenni. Egy kifinomult, szabadalmaztatott algoritmust használva a készülék érzékeli a horkolást, a felismerés után pedig arra készteti a párnát, hogy a légzsákok segítségével fordítsa a használó fejét oldalra. A csendes szivattyú segítségével a párnában lévő négy légzsák felfújódik és leereszkedik a személy igényei szerint.

 

 

Folyamatosan ellenőrizhető fejlődés

A Tuwan alkalmazás segít nyomon követni és mérni a haladást: napi, heti és havi jelentések készülnek, a valós idejű horkolás-elemzés is ellenőrizhető. Az alkalmazás lehetővé teszi továbbá a pad magasságának manuális beállítását és rögzíti a horkolást.

Tuwan horkolásgátló párna

Hirdetés

Keresés az oldalon