Egészség 2020. május 19.

Mindenkinek jól jöhet egy fertőtlenítő adagoló karperec

Fatima Egészség 2020. május 19.
Az utóbbi hetekben tanultuk meg csak igazán, mennyire fontos odafigyelni önmagunk és a környezetünk tisztaságára. Ezekben a nehéz időkben álmodták meg a PumPiXot, aminek köszönhetően mindig, mindenhol és mindent pillanatok alatt fertőtleníthetünk.

A PumPiX hordható fertőtlenítő adagoló bármikor közvetlen és egyszerű hozzáférést biztosít a fertőtlenítőszerhez. A készülék lényegében egy órához vagy egy karperechez hasonló, egy gombnyomással azonban bármikor, bárhol adagolható a kis tartályban lévő tisztítószer. 

Fotó: Kickstarter

Egész nap rajtad lehet

A fertőtlenítő adagoló karperec uniszex, tehát férfiak és nők egyaránt használhatják. Másik pozitív tulajdonsága, hogy légáteresztő anyagból készült, így akár sportolás vagy egy izzasztó nap közben is bátran használhatjuk. Folyamatosan újratölthető, egy teli tartállyal körülbelül 100 fújást kibír.

A környezettudatosság jegyében is alkalmazható: nem kell újabb és újabb kis flakonos fertőtlenítőt venni, ami elfér a táskában, hanem elég egy nagy üveggel venni, majd a készüléket újratölteni.

Innentől nem kell a táskában kutakodni koszos kézzel, csak lenyomjuk a gombot, és a csuklónkon lévő eszközzel bárhova spriccelhetjük a fertőtlenítőt. Van, aki a kezén kívül a kocsi ajtójának fogantyúját fertőtleníti, mielőtt beszállna, míg mások az ajtókilincsre fújnak, mielőtt megérintenék.

Nyüzsögnek a baktériunok a kezeken

A BCCDC szerint a baktériumok és vírusok több mint 80 százaléka a kéz közvetítésével kerül a testünkre. Ezért annyira fontos, hogy a kezünket mindig tisztán tartsuk, főleg az étel készítése vagy elfogyasztása előtt, más beteg gondozása után, egy seb kezelése előtt és után, a vécé használatát vagy a csecsemő pelenkajának cseréjét követően, köhögés vagy tüsszentés után, a szemét kivitele, valamint a háziállatok és az állati hulladékok, kilincsek, fogantyúk érintését követően. Vannak olyan helyzetek, amikor a kézmosásra sajnos nincs lehetőség, ezért életbevágó, hogy mindig a kéznél legyen a fertőtlenítő.

PumPiX, a hordható fertőtlenítő

Hirdetés

Keresés az oldalon