Egészség 2020. március 09.

Enyhíti a fájdalmat és a stresszt a személyes zsebterapeutád

Fatima Egészség 2020. március 09.
Ősi módszer modern köntösben.

Attól, hogy a modern technológia korszakában élünk, még nem kell teljesen mellőznünk és elfelejtenünk az ősi gyógymódokat Az iJoou zsebterapeutája egyesíti az új eszközöket a jól bevált gyógynövényekkel a fájdalom enyhítésének érdekében. Ez a fizikoterápiás eszköz a moxa terápia ötvözése a jelenlegi technológiával, és bármikor a segítségedre áll.

Fotó: The Gadget Flow

Mire jó a moxa, egyáltalán mi az?

Fekete üröm, de nevezik Isten fának, boszorkányfű, 100 betegség elleni szernek is. Már az ókorban a római katonák ezzel kenték lábukat, hogy ne fáradjanak el, a háborúk és járványok során fertőtlenítőszernek használták, a régi mendemondák szerint pedig távol tartja a gonosz szellemeket a háztól. Varázslatos erejét már a kínai és tibeti gyógyítók is felfedezték, és használták jiu-terápia és a moxibúció során. 

Ijoou a személyes terapeutád

Ennek a növénynek a leveleit tartalmazza a zsebterapeutában lévő kapszula, ami az izmok javára válik. A készülék hordozható, olyan könnyű és kicsi, hogy bárhova magunkkal lehet vinni és elővenni, ha egy kis törődésre van szükségünk. Akár edzőteremben járunk, akár megfájdult a derekunk a sok ülésben vagy a cipekedésben, ez segít regenerálódni. 

Fotó: The Gadget Flow

Hogyan működik?

Bluetooth-on keresztül egy telefonos alkalmazással lehet vezérelni, egy töltéssel egy egyórás “kezelést” kibír. Magában foglalja a gyógynövények égetését és a kapott hő alkalmazását a test meghatározott akupunktúrás pontjaira, stimulálja az idegeket, felszabadítja az endorfinokat, ezzel enyhíti a fájdalmat és a stresszt, emellett segíti a jobb véráramlást. Csak annyit kell tennünk, hogy a moxa szűrőt rögzítjük a készülékhez, elhelyezzük a testünk problémás pontján (geringvonal, karok, lábak, has), kiválasztjuk a megfelelő hőmérsékletet, végül élvezzük a teljes megújulást.

iJoou hőterápiás készülék

Hirdetés

Keresés az oldalon