Élmények, amiket senki sem vehet el tőled

Szponzorált tartalom
Ha valami különlegesre vágysz, ami képes elfeledtetni veled a hétköznapok szürkeségét, akkor a legjobb helyen jársz! Gyere és próbálj ki mindent, osztozz szeretteiddel az élményekben.

Több, mint 110.000 elégedett fogyasztó

Mindenkinek az életében vannak olyan időszakok, amikor a nap végén semmi másra nem vágyik, csak arra, hogy maga mögött hagyja a munka, és a hétköznapok szürke világát. Ilyenkor valami különlegesre, egyedire, vagy netán valami extrémre, egy nagy adag adrenalinlöketre van szükségünk. Olyan élményekre, amikben szeretteinkkel, barátainkkal is osztozhatunk.

Forrás: ÉlményPláza

Egyetlen dolog van, amit soha senki nem vehet el tőlünk, ezek azok az élmények és tapasztalatok, amiket nap mint nap átélünk. Talán már nem is emlékszünk rá, hogy néhány éve mit kaptunk karácsonyra, de azt a pillanatot pontosan fel tudjuk idézni, amikor először bicikliztünk elengedett kézzel, vagy először utaztunk repülőgépen.

Forrás: ÉlményPláza

Az ÉlményPláza Csapata egyetért abban, hogy ma Magyarországon a felgyorsult, folyton rohanó világunkban a családunkkal, a párunkkal vagy a barátainkkal töltött időre nagyobb szükségünk van ,mint valaha. Hiszen ők azok az emberek, akiknek a társaságában önmagunk lehetünk, és a legboldogabb, legszomorúbb és természetesen a legőrültebb pillanatainkat is ők teszik teljessé.

Az ÉlményPláza 2013-ban azért született meg, hogy egy helyen megtaláljuk mindannyian azokat az egyedülálló lehetőségeket, amikkel még minőségibb időt tölthetünk el azokkal, akik a legfontosabbak számunkra. Olyan élmények közül válogathatunk, amiket eddig csak a filmekben láthattunk. Legyen szó akár szabadesésről, tandemugrásról, vagy élménylövészetről. Az extrém programok mellett, egyedi élményekkel is gazdagodhatunk, hiszen többféle szabadulószoba, VR-vidámpark, repülőgép-szimulátor és akár gasztronómiai élmények is a rendelkezésünkre állnak. Ha kevesebb pörgésre, intenzitásra vágyunk, és a pihenésé a főszerep, a masszázsok, dayspa-szolgáltatások és borhotelek kényeztetésében biztos, hogy nem fogunk csalódni.

Forrás: ÉlményPláza

Azoknak, akik a sebességre vágynak, nincs más dolguk, mint választani a Mustang, a Ferrari, a Porsche és más luxusautók közül, majd 220 felett elhagyni a valóságot.

Az ÉlményPlázából 2013-óta több, mint 110.000 elégedett fogyasztó távozott egy különleges élménnyel gazdagodva.